Jimbo píše:
Jo to je nádhera svízt se na takhle starým stroju, to každopádně, já mám tu svou pojizdnou, letí jako drak

ale chtělo by to dát vše dopořádku.... hlavně papíry, já už sem se pokoušel jako kluk s ní něco dělat, zvládl sem tenkrát finančně jen nový chromy, ale přihlásti "běžně" je impossible, páč sice techničák mám, ale byla naposledy v roce ´59 odhlášená na pradědy kterej umřel v tentýž rok a nezanechal závěť...

S trochou snahy a eventuálně nějakého podmáznutí ty papíry oživíš (stačí sepsat fiktivní kupní smlouvu), jinak jako varianta č. 2 je to dát na veteránské papíry (ale nese to s sebou jiné problémy).
Jinak teď trochu mimo gallery. Jsem nasranej jak mraky na lakýrníka.
Nemáte prosím někdo typ na šikovnýho lakýrníka od Brna? Přidávám text co jsem psal na motorkare.cz:
jirin.sv z motorkari.cz píše:
Ahoj,
řeším teď problém s lakem mé ČZ 455 – je to jediná věc co mi ještě brání v kompletaci. Díly mám momentálně v autolakovně ve vedlejší dědině. Původní příslib byl, že díly budou hotové do 14 dní. V pondělí to bude už 6. týden co díly má a stihl je zatím po několika urgencích stříknout základem. Teď už mi telefonáty pro jistotu nebere vůbec a na SMS taky nereaguje. Tlačí mě čas – 26. 4. mi vyprší STK a rád bych tam dojel po vlastní ose a neřešil přepravu na vozíku. Navíc už bych motorku rád zajížděl, aby byla ready na letní výlet do Alp

. Lakýrníkovi jsem dal deadline do příštího pátku – pokud to do té doby nenalakuje, tak jedu s díly jinam. Možná mu křivdím, ale předpokládám, že to na 90 % nezvládne, tak se už začínám poohlížet jinde ať neztrácím drahocenný čas...
Chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo typ na lakovnu v blízkosti Brna? Od jiné lakovny čekám hlavně dodržení domluveného časového harmonogramu a vysokou kvalitu provedení. Bylo by fajn, kdyby zvládli i motorku nalinkovat a následně zalakovat bezbarvým lakem. Počítám samozřejmě s cenou úměrnou kvalitě a ostatním službám

.
Díky moc za tipy i kdybych je nevyužil teď, tak budu určitě časem potřebovat přeláknout nádrž na SV. Po současných zkušenostech, bych do zmíněné lakovny už nedal nic...
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=56673&fid=33