tak ja vlastne nevim kde zacit, respektive zacalo to pred 5ti lety koupi cerne krasky
po 5ti letech prisla otazka co dal? odpoved byla jasna SV

ale jake? lepsi neni, tak co s tim? aaaano vylepsit!

a tak se zacalo makat, sv je houpacka, sv nebrzdi, sv ne dokonale drzi stopu, a byt je cerna kraska dokonala, neni sama a tak ji musime udelat jeste o chlup lepsi
vemem to tak nejak postupne ruzne napreskacku a popisem co se kde jak delalo
PREDNI VIDLICE
prestavba prednich vidlic je asi hlavni vec co se podnikla, na sv krasne pasuji vidlice z gsxr, tentokrat jsou pouziti vidlice z modelu GSX-R 750 K4 coz jsou stejne jako ma sestka
koupil jsem tedy komplet predek z gixera (od stepose pres cannichon diky) tj kolo vidle kotouce pumpu a tlumic rizeni brzdice
co jde a co ne?
vsechno na sv pasuje, v cem je problem jsou riditka, jsou defakto rovny, kdezto sv je ma hodne vejs nez je uchyceni na vidlici, a tak nastal problem drhnuti pacek o kapotu pri optimalnim sklopeni dolu, reseni je sehnat riditka z TL1000S (bacha ne z R verze!!) nebo nejaka tuningova polohovatelna, u me to jsou ty TL, sedi vse (no vse zase nejakej problemek, z prepinaci je nutne uriznout tufik ktery fixuje jejich polohu v riditkach a nebo udelat malou dirku do riditek kam zapadne ten tuflik, jelikoz jsou riditka kratsi nez sv, je nutne trochu vybrosit spodek od uchyceni spojove packy, neb se pres svar neda "pretahnout", dalsi vec je ze nejsou duta, tj mate li zasunovaci zavazicka je nutne je uriznout, z sv se daji pouzit
dalsi vec je nahon tachometru, reseni nalezl jirin na nejakem sv foru, jde o magneticky snimac a serii magnetu prichycenych na brzdovem kotouci, neviditelne levne a presne reseni
PREDNI BRZDOVA PUMPA
ani to neni bez problemu, nejprve jsem pouzil z gixera, ta tam jde ale narazi do kokpitovyho plastu a nedali se zamknout riditka, sla pryc, zatim tam je sv, uz mam v garazi pumpu z R6, snad pasne, cekam na packy od jirina
ZADNI TLUMIC
aby vam lepe drzel zadek stopu je potreba poresit i zadek, a tak prisel naradu tlumic z ninji, konkretne ZX10R myslim 2006? nejak tak podobne, je stelovatelny,a fakt drzi
vyber tohoto tlumice je dan tym ze se vubec nemusi nic upravovat, zadne rezani podsedlaku nic, namontovat a jedete
pozor na jednu vec, tlumic vam o trochu zvedne celou motorku, takze kdo je nizsi mohl by zacit mit problemy, ja to pri mejch 170cm nepocituju, takze si pripadne pripravte delsi kosti na snizeni zadku
CARBON
http://www.suzukisv.cz/sv-gallery/?g2_itemId=111057
cerna je krasna, a co teprve "cerny" carbon? no je fajn mic neco jineho nez ostatni, a tak se cele sv postupne prevleka do cerneho karbonu
ani to ale neni bez problemu, nalepit nadrz z jednoho kusu aby to nejak vypadalo je temer nadlidsky vykon, zatim je hotovy predni blatnik, zadni kryt sedla, boky a klin
dalsi problem je celkem nachylnost na skrabance a jine doteky, lehke prejeti botou pri nasedani zmenilo strukturu a je to proste na predelani dilu
zatim nemame moc reseni, existuje "kostickovy karbon" proste ne obdelniky, ktery je o mnoho odolnejsi, ale neni to carbon, pak je moznost prelepeni pruhlednou folii, tam pry ale zanikne carbon efekt, jak by to dopadlo pri prelakovani prihlenym lakem, taky netusim, to se vse bude jeste muset vyzkouset
VYLADENI VYKONU S POWER COMMANDEREM
tak to me jeste ceka, nem nemam poresene svody, viz ladak
nejde ani tak o vykon, ten 1-2 kone

ale o sladeni ladaku s KN filtrem a celym motorem, doufam ze to bude o chlup min zrat a zkultivuje se chod motoru
LADENY VYFUCK
jakej vejfuck? bud neco kratkeho ala gp, neco sexi a nebo proste 2 vejfucky a pod sedlo, a tak mam Laser dual extreme 2
z tovarny dosla komplet montazni sada i se svodama samozrejme, problem c.1 byl neni kam dat blinkry

proste je tam jen drzak na spz
ok vyreseno uriznutim tuningove sv drzaku
problem c.2 se tyka lidi lehcih

o co de? svody u retezu jsou hrozne vysoko, tj kousek od retezu, kdyz je nekdo tezkej tak se celej zadek vic utopi a retez je od svodu dal, je to ok
kdyz je ale nekdo lehkej jako ja, tak mu rezet mlati do svodu, byl jsem u kamarada ktery se pokusil svod upravit, ted sice nemlati zato profukuje kolem obruby, neb neni svod dostatecne dlouhej, cekam me tedy odstaveni motorky nekam kde delaj svody (creptus.....) a nechat udelat ten kus svodu pod retezem poradne
kazdopadne ten zvuk je masakr
TLUMIC RIZENI
http://www.suzukisv.cz/sv-gallery/?g2_itemId=111004
jako tlumic jsem pouzil seriovku z tehoz gixera, je nepolohovatelnej, montaz na vidlici je ok pac ma oko primo na objimce, a tak zase jirin nekde vyhrabal schema L kovyho drzaku kterej se pridela na drzak leseni masky, ten vyrobil assassin, parada, mame tlumic, jen bude jeste potreba v nem vymenim olej za tuzsi
DALSI FICURY
- cerne polohovatelne packy ala titax, lip se drzi, jsou hezke cerne ale zase maji jednu vadu, spojkova packa musi byt nasavena na maximalni vzdalenost od riditka, jinak se nedomackava poradne spojka
- rolny s padakem
- kola do barvy, krasa, zlate stredy, cerne rafky mnam
http://www.suzukisv.cz/sv-gallery/?g2_itemId=111015 
- race bubble plexi puig, je krasne vykrojene - lip se za nej schovate, a omnoho lip vypada, u me v kourove barve s napisem SV
- podsviceni tachometru, vybral jsem kombinaci otackomer cervene, zbytek modre
- kryt sedla aneb nic a nikoho uz nikam nevozi, to me nebavi
- KN vzduchovy filtr, aneb at to lepe dejcha
- padaky, silonove, krasne, super se na ne zalehava, skvele se na nich stoji, a uz mi jednou zachranily sv od vetsi destrukce (malej skluz po silnici cannichon

- klin pod motor, doda motorce agresivnejsi vzhled, mel jsem i koupeny kapoty, nakonec jsem se rozhodl pro klin, to diky stribrnymu ramu, jinak bych mel kapoty
- pc speakery, aneb pipaky na zapnuty blinkry, fakt uzitecne kdyz zapominate vypinat blinkry, dalsi vec je ze to lidi slysej jako neco uplne jineho (nez ladak apod) a zacnou se divat wtf kde couva jakej kamion

- bocni ventilky, normalni horni uz nikdy vic spinave ruce, ohnute meraky

- srzak spz s SV napisem

- diodove blinkry, cina shit, je potreba jim trochu pritopit aby svitily
CO SE CHYSTA
- pancerove hadice, asi ne tak kuli potrebe, i kdyz puvodni hadice nejsou uplne idealne dlouhe, jejich uchyceni k ramu nejde, stejne tak me moc netrapi vadnuti, takze jde o vzhled a lepsi uchyceni
- padaky na predni kolo
- angely eyes, vite jak ma bmw ten svetelnej kruh kolem svetel? tak neco takoveho bude na sv

- mozna prepakovani, pokud najdu svoje hranice pac hlasice mi fakt budou chybet
- at si kazdej rika co chce, ale ja to chci decentne podsvitit, hezky cervene
- zapalovacova zasuvka, nekam pod kokpit, aneb dnesni mobily jsou hrozny zrouty, a ted nove i na kamerku
- sam nevim jestli to tak dopadne,ale chtel bych cernej ram a kyvku
- hodne v rovine teorije je zadni kyvka, nejak zpevnena ala supersporty
ZAVER aneb co z toho vlastne mam? jak se to na sv a jizde projevilo?
predek je mazec, krasne drzi, nehoupe, brzdi to je krasa jak jsou davkovatelne a presne, pri vyjezdu drzi paradne, zadek sam nevim, tlumic se prej nejlip pozna kdyz ho date pryc

mel jsem ted moznost jet zase na seriovym sv, a to je "katastrofa" houpacka, cukacka pri prudkym brzeni
dalsi veci je posez, riditka jsou nic, jsou jinak sklopena, jakoby vic dolu, pri sednuti na normal sv jsem mel trochu pocit ze sedim na nahaci s rovnejma riditkama
s cim jsem si jeste vubec nehral je stelovani predku a zadku, na to nemam schopnosti to zatim poznat
uz to ze jsem poznal rozdil v predku je s tim mim prcanim doslova zazrak, taky mi vsichni rikaj ze jsem zniceho nic hrozne zrychlil, ja sice rikam ze moc ne ale je fakt ze se mi lip jede, ani pravy zatacky uz mi nedelaj takovej problem jako driv
FOTKY DODAVAM POSTUPNE
najdete je
http://www.suzukisv.cz/sv-gallery/?g2_itemId=111003pokud pro me mate nejakou inspiraci, nebo vas neco zajima, ptejte se