NecMaster píše:
Tak bych se teda vrátil ke svému původnímu dotazu a to.
Když jedu do 50km/h a lehce brzdím, tak mi do řidítek klepe přední brždění, klepe to i do brzdový páčky. Když jedu víc jak 50km/h, nebo vezmu za páčku víc a nebo jsou kotouče hodně zahřátý tak to nedělá vůbec nic a brzdí to uplně normálně.......Vyměnil jsem brzdovku, odvzdušnil, dal nový desky, vyvážil kola, nový pláště a dělá to stále to samý. Známý říkal, že mam buď přehřátý zvlněný kotouče, což se prý dá vyřešit jejich narovnáním, ale to se zase časem vrátí zpět do zvlněného stavu, nebo mám vymačkané podložky na kotoučích a ty se dají nějakým způsobem přepodložkovat. Máte s tím někdo nějaký zkušenosti (s rovnáním atd.)? Mě to třeba moc nevadí, protože to brzdí uplně normálně, ale zas bych nerad někde kvuli tomu lehnul a v takovim stavu to taky asi moc případně neprodám. V nejhoršim bych asi koupil nový kotouče, ale to se mi samo moc nechce teda.
no, nebo máš moc měkký desky a ty se hodně zakusují.... no a ve výsledku se prostě zakousnou a utrhnou několikrát za sekundu při brždění... no a zrovna v térychlosti se můžeš dostat na rezonanční frekvenci tohoto jevu... pokud by byly zvlněný, tak by to podle mě dělalo při libovolné rychlosti..
těžko radit v tvým případě...