Ahojda lidičky,jsem tu nový a SV650S r.v. 2000 si užívám teprve od začátku sezóny.A dneska se mi stala taková nepříjemnoust.Po práci jsem mašinu hezky vytáhnul z garáže,nechal ji zahřát,pak jsem jí ještě normální jízdou asi 10minut zahříval ve městě a pak jsem jel mimo město jako jel jsem ladičku,na pohůdku a sem tam jsem jí vytočil ale žádné závody.vsechno v pořádku,tah,kvalty,prostě vše jak má být.Najel jsem bezproblémů cca 120km a přijel jsem ke garáži,frknu tam neutrál a pohodička.slezu a otevírám vrata od garáže.sednu na mašinu.hodím tam jedničku a mašina chcípla.tak jsem hodil neutrál,nastartoval a normálně běžela.kopnu tam zase jedničku a opět chcípla.tak jsem to takhle zkusil i s dvojkou a stejný.tak jsem jí odtlačil ke garáži nasranej a nechal jí asi tam 5minut vypnutou.pak jsem to zkusil znovu a nastartovala zase na první zmáčknutí,bezproblémů a hodil jsem tam jedničku a mašina se sama od sebe pomalilinku začala rozjíždět,tak jsem přidal plyn a normálně na pohodičku jela.já jsem v tomhle laik ale myslím si že je to spojkou...prosím poraďte.pokud máte podobnou zkušenost tak šup sem s tím popř i cenu opravy.díky Lazík