mirekk píše:
Ja som mal skoro vsetko od Tony, raz som potreboval surne kupit gola sadu ale v nedelu do obeda si moc nenavyberas co kupis, holt moja cesta viedla do Hornbachu a pozeram ze gola sada v kufriku a cuduj sa svete zo vsetkym co som v tej chvili potreboval, predava sa v tomto obchodnom retazci pod znackou Industrial a je udajne vyrabana firmou proxxon, stala okolo 60 euro a hovorim si ked vydrzi vydrzi ked nie tak nebudem lutovat velkej sumy penazi islo mi hlavne o to aby vydrzala tu jednu opravu ktoru som potreboval spravit. Pouzivam ju uz tri roky a som velmi spokojny, jedine co z nej pouzivam menej casto je racna, pozivam namiesto nej momentak od proxxonu alebo na povolovanie matic pouzivam predlzenu racnu od tony. Bez problemov by som ju kupil kedykolvek znovu. Ak chces Tonu tak velmi slusne vyzera a je za dobre penize tato TONA E034805T
Nechci šířit blud alá jedna paní povídala, takže netvrdím, že to co dál píšu o Toně je pravda, ale už od víc prodejců jsem slyšel, že Tona základní řadu kupuje v Číně a nechává si to jenom značit Tona. Na druhou stranu neznamená, že co je Čínský, je špatný - záleží jak si to objedná a pohlídá ten, kdo to platí...Každopádně, kdybych mermomocí chtěl nářadí od Tony, tak tu sadu na kterou jsi sem dával kód bych si asi klidně koupil - za ty peníze je tam toho taky dost. Sada je vždycky dobrá, nejhorší je, když potřebuješ nutně jeden klíč - stalo se mi, že mi z kapsy na cestě do práce vypadla v autě plochá 19-tka a já myslel, že jsem jí ztratil, zaběhl jsem do prvního krámu, abych to stihnul včas a nechal jsem tam 190Kč za jednu 19-tku Tona expert, to jsem se dost kroutil.
Kdyby jste někdo měl tip na momentovej šroubovák (na vyměnitelný bity) od 0 do cca 10Nm za rozumnej peníz, tak klidně sem s ním...