Nejt píše:
Kurva většina z nás se začla nějak vozit po okruhu ještě jako študenti, což prostě bývalo kdysi nemožný, to se stačí zeptat starších generací.

A to si nepřipadám jako starší generace
Zrovna docela nedávno jsem se zamýšlel nad tím,jaké byly možnosti,když mně bylo 21,22 let.
Sice...jse to "jen" 8-9 let zpět....Ale za těch "jen pár let" se toho změnilo milion....
Ceny motorek v té době byly hooodně někde jinde(v roce 2000 jsem kupoval ZZR 600,r.v. 1995 za 130 litrů.ZZR - sportovně cestovka.Dnes za ty kačky se dá sehnat stejně starej litrovej supersport).Za cenu dnešní kožené kombinézy nešla sehnat ani textilní.....Dostupnost čehokoliv na mašinu taky bylo v prdeli,nějaké forum,e-shopy taky nicht.Na drom se dalo dostat na volnou,agentury byly,ale vzhledem k ne moc velkému počtu "závodníků" byly možnosti oproti současné době tak na mínus 5...
Jak píše Fanouš,vše to valí kupředu,k dobru všech,co chtějí na mašinách jezdit.
Bohužel pro prodávající klesají ceny ojetin,pro kupující klesá cena kupotin. Mašiny(a všechny věci kolem nic) jsou dostupnější,jezdí více lidí - více jsme vidět,miluje nás TV NOVA,jsme více vidět někde pod plachtou....přirozený vývoj.
Stejně,jako kdysi ceny ojetých zahraničních aut....Trh se jich nasytil a logicky následně šly ceny dolů.To samo platí u nových aut,ceny jsou taky zcela jinde,než třebas před 9-ti jáhrama....
Mates - pocit funglovky znám...už jsem se zmiňoval v jiným vlákně o ztrátě peněz během 2 let....Ale pocit super...vše co se na mašině uděje vím,nehrozí vyskytnutí se závady,na kterou při koupě ojeté nedojdeš...atd...Právě proto jsem se rozhodl pro fungl.