RASíček píše:
Já tankvak ničím nepodkládal, protože motka už má svoje leta (K4) a škrábanců hafo - neřešil jsem to, spíš jsem si dával záležet na mytí a voskování. Je jasný, že když je tankvak nebo nádrž zasviněná a nemusí to ani být vidět, asi stačí i jemnej prach, tak to při jízdě určitě nějak pracuje a "šmirgluje"... Teď mám přestříkáno a nad podložením taky dumám, mrknu se po něčem, co píše ronny.
To si rozhodně sežeň, než ten lak poškrábeš

U Hondy se mi stávalo, že při náporu vzduchu se různá havěť dostala pod tankvak a pak to tam zlobilo. Protože na ní mám nový lak, tak jsem to taky začal řešit...beru fólii na jídlo, přelepím celou nádrž, vytrhnu díru na víčko a zbytek naohýbám tak, aby to nebylo z venku moc vidět. Pod magnety je pak víc vrstev. Ultra perfektně fólie sice nedrží, ale účel to splní. SV S na tom budou rozhodně lépe, tam je tankvak v závětří.
Jinak tankvak (značku už nevím) mám rozdělávatelný na 3 části + dají se mezi sebou kombinovat (folie na mapu + spodní díl + vrchní batůžek) - doporučuji. Spodní dva beru vždycky...pití, sváča, mobil, peněženka, tričko, kondomy... I když má spodní díl zespodu všude pogumovanou látku, tak to lak v místech magnetů lehce škrábe - s fólií pak ne.