marse píše:
zdeněk píše:
No, a proto Sharku všichni renomovaní výrobci padáků vč výrobce Suzuki vůbec nedoporučují dávat padáky přes tyčovinu skrz motor,ale o šroub dopředu,tam se totiš ten kus rámu dá snadno opravit a max se po velké ráně opraví přední hlava motoru.

Marse-to,co jsi právě napsal je zcela liché.Jak se tam drbne rám,tak je to v prdeli,a ještě je nebezpečí trhnutí bloku motoru.Suzuki ví trochu víc než ty.Oni tu motku vyrobili.
tak když jsi byl včera Zdeňku s hlavním konstruktérem Suzuki na večeči, tak to potom jo... To abych to radši sundal, než se mě vyrve ten motor celej...
Jenom mi nejde do hlavy, když se koukám na origo příslušenství přímo od Suzuki, že tam žádnej takovej padák na ten přední uchyt nenabízej a co víc.... Kde je uchycenej ten padací rám co maj v příslušenství? Zrovna na tom šroubu co jde skrz... Pravda, ten rám funguje trochu jinak než padák, ale asi věděli proč to nedrží ten přední šroub, ale tenhle co jde skrz.
Z kontrukterem nevečeřím,ale ty si tu na něj trošku hraješ.motku SV650S mám od roku 2003 od nova,takže si dovolím říci,že o ní něco malinko vím.
Origo padací špunty mají objednací číslo -montážní sada 990D0-17G40-000-stříbrná a k tomu hříbky např 990D0-16G40-SLV-stříbrné.
A po tomto tvém školení:
Cituji:
Představ si, že mi to něco říká, neboť néjen že jsem to studoval, ale také v tom nyní pracuju... Myslím teda ve strojařině.
Ale řekl bych, že se to ohne nejspíš na konci, né?
Nevím jestli jsi pochopil jak tam ta trubka funguje a jak se to bude ohýbat... Jestli myslíš, že to přenáší ohybový moment té závitové tyče, tak máš za pět...
a oznámkování se musím jít vyklečet do kouta.Všichni byli blbci,ale ty jsi jim to teď ukázal.
Jinak těm svým věřím,motka dopadla daleko lépe než moje noha.Kéž bych mohl na nohu udělat padáky.A věř mi,že tento test \který nikomu nepřeji\ty padáky fakt prověřil.
Toto je po ročním léčení.Stačil debil,co mě sundal z boku při rychlosti 35km\h.
http://www.suzukisv.cz/sv-gallery/?g2_itemId=37053Je tedy pouze vidět,jaký jsou ve firmách Metisse,Baracuda,LSL a mnoha dalších blbci,kteří vyrábějí po desítkách testů nefunkční věc.Protože českej strojař ve spojení s Baumaxem to udělá za pusinku a ještě si udělá jeden testík a ten vyhověl.