Právě je pát 25. črc 2025 11:33:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Pretryskovani
Nový příspěvekNapsal: stř 08. říj 2008 13:19:31 
záklaďák

dneska byl kamos kupovat vetsi trysku na jednu 4kolku co doma dela aby lip jela uz vyzkouseno na jeho 4kolce tak jsem mu rekl at mi vezme vetsi trysky na eSVo ze vyzkousim co to s tim udela :-D .origo trysky tam jsou myslim 137,5 tak mi vzal 140.Takze se oblikam jdu namontovat a otestovat.Pak napisu poznatky ;)

Přílohy:
1.jpg
1.jpg [ 182.03 KiB | Zobrazeno 3043 krát ]
{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Pretryskovani
Nový příspěvekNapsal: stř 08. říj 2008 13:28:20 
záklaďák

je ti doufám jasný jak se testuje to ,že nemáš směs bohatou až moc.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 08. říj 2008 17:35:32 
záklaďák

Kasym píše:

to nevim jak se testuje bohata smes ale ted jsem prijel dom a od 6tis otacek vejs je to pekne znat az jsem z toho byl prekvapenej

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 09. říj 2008 7:52:50 
záklaďák

Jindrs píše:
Kasym píše:

to nevim jak se testuje bohata smes ale ted jsem prijel dom a od 6tis otacek vejs je to pekne znat az jsem z toho byl prekvapenej

tak se ještě podívej na svíčky jaky vypadaj.pokud budou černý jak ta menšina v našem státě tak to máš bohatý moc a chtělo by to víc vzduchu. ;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 09. říj 2008 8:28:31 
záklaďák

Kasym píše:
Jindrs píše:
Kasym píše:

tak se ještě podívej na svíčky jaky vypadaj.pokud budou černý jak ta menšina v našem státě tak to máš bohatý moc a chtělo by to víc vzduchu. ;)

oki vecer na to kouknu ted jedu do Mostu na okruh : biker :

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 09. říj 2008 19:44:23 
záklaďák

aaaaaaaa panacek je ladic :D

boze - proc si kazdej mysli, ze da vetsi trysku, tak mu to hned lip pojede? BLBOOOOOOOOOOOOST!!!!!!!

... nejvykonejsi je CHUDA smes ... dobre hori .. jenze je moc tepla - cili trpej ventily (hlavne vyfukovy, pac ty se chladej jen dosednutim do sedla ... saci se chladi cerstvou smesi), ventilovy sedla, hlava atd... u zavodaku se davaji specielni svicky, pac klasicky ti uhorej a ukapnou do valce:D ... bavime se teda o ZAVODNI motorce ... ne nakej superstock ...

cili davat vetsi trysku je blbost, pokud jsi teda nedal dejme tomu KNko a otevrenou koncovku...

pokud chces zvysovat vykon, tak se dava hlavne jina jehla! u spousty karburatorovejch kitu od Dynojetu je dokonce MENSI tryska nez v originale ... ale ve spojeni s jinou jehlou to pridava vykon ...

a jak se zjisti bohatost smesi? Mno trebas u nas na brzde :D ... do vyfuku pripojime extreni sondu a pod krivku vykonu a kroutaku si vykreslime i krivku bohatosti ... cili cely ladeni neni o tom honit vykon, ale dohnat nejidealnejsi smesovaci pomer palivo/vzduch ... to jakej je pak vykonovej narust (propad) je uz jen otazka toho jak hodne je vyfuk povedej, nebo nepovedenej ...

bohatou smes poznas laicky podle svicky ... chudou taky ... pokud chudou nepoznas, tak ti zacnou zloutnout vyfuky ... potazmo podpalis ventilovy sedla, bo propalis diru do pistu ... a to pak uz poznas :D

GOOD LUCK :)

uf ... se tu dycky tak rozvasnim :D

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 09. říj 2008 19:56:46 
záklaďák

ladak tam je a filtry prijdou az na jare.Jinak to lip jede znat to je zadnej zazrak ale je to cejtit.Zadnej ladic nejsem jen jsem to proste zkusil co to udela ty dve kila za trysky me nazabije

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 09. říj 2008 20:08:46 
záklaďák

a nechces investovat do celyho kitu? 2315,- to vyjde

jinak my ty trysky mame za 85,- :)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 09. říj 2008 21:36:09 
záklaďák

ja daval za trysku 100,- celej kit mozna na jare jestli si to necham

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 09. říj 2008 21:42:55 
záklaďák

psal jsi ze chces davat filtry .... chces zrusit airbox a dat jen primaky????? bo ymslis filtr do airboxu? :)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 09. říj 2008 22:05:06 
záklaďák

jo zrusit airbox a dat primy

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 09. říj 2008 22:09:52 
záklaďák

eeeh, covece ..... muzu vedet z jakyho duvodu? :( .... pac to uz doma sam neodladis .... :( a budes muset nekam na brzdu ... pac ty primaky jsou uz propustny dost .... a ani nevim, jestli dela Dynojet na SVcko kit Stage 3 .... :(

nehlede na to, ze budes muset vyresit aj odvetrani motoru ...cili jeste jedno maly KNko ...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 09. říj 2008 22:31:17 
záklaďák

hele to je vsechno do budoucna a jeste nevim jestli si SV necham tak pak to kdyztak zacnu resit

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 09. říj 2008 22:35:51 
záklaďák

OK .... :)

nechces MV Augustu F4 ? :D

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 10. říj 2008 5:12:31 
záklaďák

na to zase nejsou prachy :|

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 10. říj 2008 12:45:32 
záklaďák

to mateSAS:dozat...evidentě tomu hovíš víc jak já tak se zeptám...Dal jsem na Bandita novej vzducháč.Starej byl zasranej jak prase(Hiflo),ale pořád spotřeba v normalu svíčky krásně cihlový.Da jsem teda novej,ten samej a motorka přestala jet tak jak má vyndal svíčku a ouha bílý takže chudá směs.mám tamladák od Sharku to jen abych to upřesnil.A teď teda ten dotaz pomůže tomu jen zvednutí jehly a doladění bohatosti na volnoběžným okrhu (jen nevim jestli ten šroub reguluje vduch a nebo benzín) a nebo má přeměšlet rovnou o dynu 1.Tak jako tak by to chtělo připíchnout na lambdu a ověřit to.Ale kde.Jsem z Vlašimi takže Praha není problém.
Dííííííííííííík

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 10. říj 2008 21:34:45 
záklaďák

: wheel : looool - tuto je smail s MV Augustou :D ... to je znameni :D

ale k Tvymu problemu - co mas za Bandoura? Pochopil jsem teda ze jsi tam zase koupil HifloFiltro (na Badnoura 600 00-04 bych Ti KNko nedoporucoval - nefunguje tam...) ... jinak jak rikas - zasranej filtr propousti malo vzduchu ... jaky tam mas svicky? jestli mas doporucovany, tak to bude jak jsi rikal ... moc tepla smes, cili se svice vypalujou do bela ... tam by ti pomohla vetsi tryska, pac si nejsem jistej, jestli ma Bandour v serii stavitelny jehly ... samozrejme Dynojet by ti spoustu veci vyresil ... nicmene i u toho kitu mas dycky nekolikero velikosti trysek a volis je podle toho co na motce mas za dalsi tuning ... nicmen i tak obcas musime dat jinou trysku nez v kitu jsou... zalezi taky na tom jak hodne prostupnej je ten vyfuk ... kazdej se chova trosku jinak :( ...

ale at to shrnu ... ano - tvuj problem by vyresila vetsi tryska ... otazka jestli se ti chce poustet do rozebirani toho 4karbecu ... zaroven kdyz uz je budes mit rozhozeny, sundanou nadrz atd, tak by to chtelo seridit podtlaky ...

jestli te zajima jak hodne spatna ta smes je, tak ti to muzem premerit ... za nakejch 700 vcetne krivky bohatosti :)

jakou svicku jsi to kontroloval? vsechny bo jen nakou? ... u toho olejovzduchu s vnitrni valce o neco hur chladej ... cili tam se svice vypalujou o neco vic nez v tech krajnich valcich ...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 10. říj 2008 22:17:54 
záklaďák

Jindrs píše:
na to zase nejsou prachy :|

a covece neni .... ma najeto skutecnejch 6 000km ... MV Augusta F4 ... ta "sockova" verze ... 750 ... ale stejne je ta motorka nehorazne sexy :)

a chce za nu 180k bez DPH :)

je vystavena u nas :D

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 13. říj 2008 7:50:24 
záklaďák

mateSAS píše:
: wheel : looool - tuto je smail s MV Augustou :D ... to je znameni :D

ale k Tvymu problemu - co mas za Bandoura? Pochopil jsem teda ze jsi tam zase koupil HifloFiltro (na Badnoura 600 00-04 bych Ti KNko nedoporucoval - nefunguje tam...) ... jinak jak rikas - zasranej filtr propousti malo vzduchu ... jaky tam mas svicky? jestli mas doporucovany, tak to bude jak jsi rikal ... moc tepla smes, cili se svice vypalujou do bela ... tam by ti pomohla vetsi tryska, pac si nejsem jistej, jestli ma Bandour v serii stavitelny jehly ... samozrejme Dynojet by ti spoustu veci vyresil ... nicmene i u toho kitu mas dycky nekolikero velikosti trysek a volis je podle toho co na motce mas za dalsi tuning ... nicmen i tak obcas musime dat jinou trysku nez v kitu jsou... zalezi taky na tom jak hodne prostupnej je ten vyfuk ... kazdej se chova trosku jinak :( ...

ale at to shrnu ... ano - tvuj problem by vyresila vetsi tryska ... otazka jestli se ti chce poustet do rozebirani toho 4karbecu ... zaroven kdyz uz je budes mit rozhozeny, sundanou nadrz atd, tak by to chtelo seridit podtlaky ...

jestli te zajima jak hodne spatna ta smes je, tak ti to muzem premerit ... za nakejch 700 vcetne krivky bohatosti :)

jakou svicku jsi to kontroloval? vsechny bo jen nakou? ... u toho olejovzduchu s vnitrni valce o neco hur chladej ... cili tam se svice vypalujou o neco vic nez v tech krajnich valcich ...

Mám B6 rok 2000.Bandit stavitelný jehly má co vim.Svíčky tam mám ty co jsou doporučený.Zkoušel jsem krajní svíčku.Jak je moc je ten výfuk propustnej to neposoudim,ale díra 44mm svědší o tom ,že dost :-).Pak ten motor tak kolem 4-5tis.na prudky přidání reaguje škubnutím. :(
No až nebude přes zimu co dělat tak se ozvu,protože mě to docela štve.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 23. říj 2008 12:59:19 
záklaďák

Kasym píše:
Jindrs píše:
Kasym píše:

vcera jsem koukal na svicky a jsou krasne vypaleny takze je to ok od pretryskovany najeto cca 400km

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]