misha píše:
shark píše:
misha píše:
jednu jsem měl doma, ale jak jsem zjistil jak je to jednoduché, tak jsem to raději hned poslal z domu...proto nedoporučuji

muzes to trochu vic popsat
u GT se mi líbilo, že pro aktivaci a deaktivaci šel nastavit způsob upozornění (pípnutím, problikem směrovek nebo obojí), měl výstup, na kterém se po aktivaci objevilo napětí a šlo s tím napájet určité příslušenství (mikrovlnný senzor pohybu kolem moto, pager,...), programování až 8 ovladačů (nikdy ti to neodemkne cizí ovladač), potenciometrem nastavitelná citlivost náklonu, siréna byla zabudovaná a hlavně to mělo záložní baterii pro případ odstřihnutí od hlavní baterky, i když u toho levného stačí odstřihnout siréna a je hned klid. a to ani nemluvím o klidovém napájecím proudu...
No ja mam ten lacny "hujd" nainstalovany. S trochou intelektu sa to da zapojit celkom rozumne.
Po odstrihnuti sireny (ak sa k nej vobec dostanes) s tym stale neodides (prerusene startovanie) a stale este blikaju blinkre. Po odpojeni napajania alarm este bezi cca 30 min na nahradny zdroj (nutne dokupit) a je stale plne funkcny.
V neposlednej rade, mne staci aby sa spustil poplach. Aj keby hned odstrihli sirenu a vyradili aj zalozny zdroj (je pod kapotazou, fakt hrozny pristup) tak mne pager bude vo vrecku pipat jedna basen. A to by som ich uz tahal za usi. Dosah je cca 400m vo volnom priestore. Z garaze mi to 100m domov bezi v pohode. Kludovy odber je 5mA.