Ahoj všici,
PROSÍM, je někdo z (okolí) Prahy, kdo má žlutý SV s originální (nebo stejnou jako originální) barvou a půjčil by nějaký díl pro porovnání nebo jakýkoliv vzorek, který bych ukázal lakýrovi nebo by zajel s celou motkou? Nebo nějaká jiná rada, pomoc? Jsem fuckt zoufalej. Tel: 607 542 449.
Chcete-li znát celou story, čtěte dál...
Odnesl jsem lakýrovi (Jaroslav Zouna, Dopravní podnik Phy) všechny díly K4 žlutá s celokapotama počátkem ledna s tím, že ji chci do konce března. K ceně se nedokázal vyžvýknout, zálohu nechtěl, ale už jsem u něj lakoval a nebyl (žádný větší) problém. Samozřejmě to dělá jako melouch bez dokladů...
Ozval jsem se 2 týdny před koncem března, říkal, že to bude za 14 dní, cena bude od 12 do 14tisíc. Přišlo mi do docela dost, lakoval jsem asi před 4 lety naháče (+ podblatník) a byl za 8, teď jen o 3 plasty navíc. Asi bych to i zkousl, kdyby bylo všechno v pořádku.
Včera - hotovo: v pořádku není jen "drobnost": BARVA - prostě ji netrefil. Nechápu jeho myšlení, musel to vidět, když nastříkal první kus, asi spoléhal, že když bude všecko stejný, že si nevšimnu. Není to ta krásná sluníčková žlutá, ale jakoby zapraná zašedlá žlutá. On tvrdí, že je to v pořádku, já jsem nasranej. Zatím jsem mu nezaplatil nic, nakonec jsme se domluvili, že to přestříká, ALE teď nemám žádný vzorek originál barvy. Samozřejmě, že jsem kody barev našel a poslal mu, ale nejsem si jistý, jestli to dá. Co byste dělali vy?
Pro zájemce kody barev jsou na
https://www.colorrite.com.
Předem děkuju za jakoukoliv pomoc.