Tak já se po dlouhý době dostal k Suzance, abych už ji pozvolna chystal na prázdninové cesty. Jako první přišla na řadu zdířka autozapalovače pro napájení navigace. Protože mám naháče (nemám vpředu kromě řidítek kam umístit zásuvku), tak jsem ji dal pod sedadlo a zbývá dodělat propojovací kabel mezi adapér vzadu a konektorem navigace vpředu, který po nádrží dovedu dopředu a nechám ho na řídítkach a navigaci si připojím – výhoda je ve „vodotěsnosti adaptéru“, pod sedadlo doufám voda neteče

. Jinak je to řešené spolu s vyhřívákama přes relé, takže se obojí vypne při vypnutém klíčku.
Foto:

Více
tadyNo ještě zbývá zvážit jestli by nestálo za to nechat zástrčku trvale pod proudem (nejen při zapnutém klíčku), ale vzhledem k mému účelu použití je lepší řešení přes relé. Časem možná dodám vypínač, kterým by šlo přepnout buď na spínání relém, nebo zapnutím „natrvalo“.
Pokud to chcete zapojit napřímo tak je to jednodušší než zapojení přes relé – stačí dodat očka na baterii. Každopádně doporučuju dodat do okruhu pojistku.

Více foto:
tady – už si chystám i druhou moto (ČZ 471) na červencové dobrodružství napříč Alpami