mateSAS píše:
jsem se jeste zakoukal semka:
http://www.akrapovic.com/company/factory-tour/myslim ze hovori za vse ... doporucuju dokoukat aspon do sedme minuty .)
brouuuuuu
Toš brý ráno! Let`s carry on....
Jo, promovideo mě asi podá objektivní info

... ale jako v poho, kouká se na to hezky. Nevím, že by někdo v GP jezdil (alespoň za poslední dobu) výfuky od Akrapa, ale jistě to nevím.. jestli ano, pak jsem aspoň obohacen. Nicméně to byl stejně jen okrajovej dodatek, žádný stěžejní argument toho, co jsem se snažil vysvětlit

.
A jinak fakt nevím, o co se chceš pořád opírat, po milionté říkám, že nic takovýho najít nemůžeš, protože RP prostě nic takovýho nevystavuje. O co se opírám já, je fakt, že s RP jezdí drtivá většina našich jezdců, a o diskuze na fórech, kde se probírají výfuky či přestavby na okruh a v nějakým březnovým válu MH se v rámci stavby okruhovky použil systém od RP a nevypadalo to, že by si motorka po odladění stěžovala

. A Akrapa tu samozřejmě nezpochybňuju, jenom nepřijímám zpochybňování (byť sebemenší) našich výrobců

(a to ne kvůli nějakým patriotistickým valderónům, ale čistě kvůli zažitým stereotypům a předsudkům vůči domácí výrobě - zcela neoprávněným).
Nicméně pro účely tohoto vlákna - kvalitativní rozdíly mezi Akrapem a RP se určitě netýkají ani závodníků ve Stockách, jen málo v SBK, už vůbec ne nás smrtelníků (i když valíme na okruzích) a tím tuplem ne lidí na tomto fóru. Cenový rozdíl je brutální, RP je vzhledem k výrobě v ČR mnohem flexibilnější a přístupné jakékoliv dohodě a jak jsem psal.. kvalitativní rozdíly pro nás zcela irelevantní.