Zdravíčko, pánové
Koupil jsem
krovku od motoforzy. Napíšu sem krátkou recenzi, třeba se to bude někomu hodit.
Vcelku slušné provedení - ale již po rozbalení bylo vidět, že bude třeba udělat řádnou přpravu na lak - horní strana krovky byla při pohledu po světle trochu boulovatá.
Po nasazení moc neseděla. Na předních rozích o několik milimetrů. Viz foto.
V zadní části zase byla vyšší než plast na který měla navazovat.
Nestejnoměrná mezera mezi krovkou a podsedlovým plastem - viz foto.
Bylo tedy potřeba vzít brusný papír, tmel a trošku si s tím pohrát. Kladně hodnotím "poctivost" výroby - je všude dost materiálu na to, aby jste mohli brousit pro dopasování - obzvláště přední rohy - nebylo po broušení třeba nic dolaminovávat a vyztužovat.
PLUSY:+ dobrá cena
+ dodáno včetně "kování" pro přidělání do zámků
+ dostatečná tuhost a tloušťka laminát. stěn
+ krásný čistý design/tvar (individuální záležitost)
+ máme tam slevu
MÍNUSY- kvalita povrchu (zřejmě nedotažená forma do dokonalosti)
- nelícuje s podsedlovkou (nutno dopasovat)
Foto z prací:

Celkově tedy výrobek hodnotím KLADNĚ. Za ty peníze jsem spokojen. Ideální pro někoho, kdo se nebojí strávit trošku času v dílně a mít pěknou krovku za dobrej peníz.
A teď trošku na obranu motoforzy. Krytky pro zadělání otvorů pro madlo (viz foto) jsem vzal od
motolamino. A kvalita? Taky to nesedělo

Na jedné straně byla mezera snad 3mm - což je pro krytku strašně moc. Musel jsem tedy díl podlaminovat, pak tmel se skelným vláknem a vše dopasovat tak, abych byl spokojen.
Nicméně celkový dojem z "prdelky" se mi moc líbí. Teď mám celou motorku u lakýra, až bude hotovo, dám sem foto, aby bylo vidět, jak to vypadá, když je to komplet slícovaný a v laku.
PS: Přiznám se, že jsem dost puntičkář na věci ohledně slícování a podobně. Někdo by to možná nechal jak je, ale určitě by to kazilo celkový dojem a zmizela by veškerá preciznost.
Ať nám to jezdí, draci