Canichon píše:
kozka píše:
Tak vítej sem „Kachňátko“. Byl nejvyšší čas doplnit naše řídnoucí řady! Užívej si mašinu a nepodlehni falešné rutině po prvních pár stech km neboť jak napsal Jimbo - SV má krutý charakter. Je to vlk v rouše beránčím (vlk v peří kačeřím). Do galerie jsi vybrala hezké fotky

, tak zdravím i dvojče (... to nejlepší je vždycky 2x)
My jsme dvojmo ne proto, že nejlepší je vždycky dvakrát, ale proto, že dohromady tvoříme dokonalou ženu...
A vůbec, kachna je naprosto dokonalý zvíře! Nejvíc se mi líbí, jak na vodě vrtí zadečkem

Zkus pojmenovat zvuk, co vydává?? No?
Jo a jinak po pár výletech (během 12ti dnů) máme už 600 km v kolech

A dneska jedem po práci na další výlet

Ale Praha je pitomá, jsem z ní pořád ještě nervozní.. takže nasednout a vyjet co nejdřív za Prahu, pak už je pohoda...
1.) nejste na druhý pohled úplně identické
2a) ... to však nebrání dokonalé dvojčecí symbióze, která může (?!) být na cestě životem stejně velkým přínosem jako břemenem
2b) ... měl jsem na mysli ty fotky, na které jste obě - prostě to je taknějak zajímavější (když pominu ty rozhalenky, což teda moc dobře nejde)
3.) ten zvuk je asi „kŕŕt“ na suchu a „kŕŕtchčača“ ve vodě - předpokládám, že si mastí peří, jinak by se potopila navždy

pokud je to teda to kroucení co myslím já
4.) 600/12 by mohl být ten poměr, kdy si jezdec stále udržuje před strojem trochu respektu, protože pokaždé když na to po pauze sedne je to chvíli jako poprve a je to prostě hezký pocit
5.) 600/1 ? to je tortura

... což časem nutně musí vést k jinému stroji ... když nad tím přemýšlím - u mě je to tak 600/4