Zdravím. Jsem tu nový asi 3 týdny. Bude mě 25 let. Poslouchám metal, rád sportuju, rád jím a jezdím na moto už tak od 13ti. Jsem z Prostějova.
Začalo to mustangem, kterýho jsem zničil za 3 měsíce ježdění. Doslova jsem utavil motor. Pak jsem jezdil rok a půl na Mitu 125. To mě naučilo jezdit náklony.
Pak jsem přesedlal na ninju zx-6r, s ní jsem to pořád držel pod krkem a taky se jednou vyválel. Pak půl roku půst.
Začal jsem vydělávat a koupil si Yamahu R1. Ostrej karbec. Na ní jsem jezdil 4 roky. Bez tlumiče řízení, s krátkým převodem, bmc filtrem, laufem, a dynojet kitem. No řeknu vám, jsem rád že jsem tuto fázi života přežil.

Ustál jsem snad 20 náznaků highsidu, snad 20x jsem řešil krizovku mezi auty. Párkrát v rychlosti 240 km/h +... Z toho jsem byl dostkrát 10 cm od smrti. Orval jsem slidery. Dřel jsem o zem kolenem i na mini kruháčích kde to nebylo možný. Zamiloval jsem se do šílených náklonů. Jednou jsem i uhýbal sliderem směr k nádrži abych mohl víc klopit.
No ale stačilo. Řekl jsem dost. Na běžné silnici to bylo čím dál víc o hubu až jsem rozsekal i R1. Zadní slick řekl pápá.

Nějak jsem ji sešrouboval a prodal. Veškerý servis jsem si až na ventily, karbece, vidlice dělal sám. Jsem mechanik.
Motorek jsem od 13 let projel desítky. Pořád ve mě ale cosi říkalo kup si V-twin. Po každý, když jsem si třeba jen půjčil sp-1 nebo tl 1000 tak mě to bavilo víc jak R1. Řekl jsem si že chci naháče, a 2 vál. Na pohodové jízdy. Už žádný velký akce v provozu. A jsem tu mezi svčkáři. Vím přestup z 160 na 70 koní je peklo ale já to tak chci.. U obsahu 1000 bych zas někde beztak zkončil v křoví. Skočil bych do okruhovky ale na to nejsou peníze a čas. Toš to jsem já Adamos. Časem si nahraju do profilu nebo do alba i můj ksicht. Na fotkách vypadám jak k... tak musím nějakou vybrat. Zatím