Čaues, taky se přidávám s pozdravem
SVéčko mám třetí rok a máme za sebou cca 40.000km, kupoval jsem ho se 43 (bůhví jestli

), momentálně útočím na 82 tisíc. za tu dobu jsem vyměnil vesměs základní věci,gumy, filtry, náplně, brzdy apod...jednou teda magnetickej kroužek tachometru, ale ten posrali při přezouvání v servise. Letos po sezóně bych chtěl kouknout na rozvod a ventily (i když nic z toho ještě není slyšet - naštěstí). Každopádně nejsem žádnej super mechanik, takže budu pročítat a pročítat zdejší články.
Musím říct, že oproti předchozím motorkám je to fakt pracant. Bydlím v Odolene Vodě, ale pracuju v Praze, takže v sezóně jezdím do práce na moto. Líbí se mi na ní, že po městě je to pohodička a když se chce člověk vyblbnout, tak to taky jde.
Občas s kamarády vyjíždíme i na okruhy, Brno, teď budeme mít Most (Dycky!) a samozřejmě moje blízká Sosnová, popř. Vysoké Mýto. Po okruzích - hlavně v Brně, ji vždycky prodávám

ten chybějící výkon u 650 je fakt znát, kor když ostatní mají šílenosti a já, aby mi moc neutekli ji musím držet neustále pod krkem

pak si ale člověk uvědomí, kde jezdí v 90% času a zase se uklidním
Jinak vyjíždím celkem často po republice, takže budu sledovat fóra vyjížděk, popř. pokud je někdo z okolí, ať se klidně ozve, už je krásně a rád poznám někoho s SV a pokecám..

světe div se, ale na to, jak je to rozšířená motorka, široko daleko ve svým okolí nemám na SV nikoho.
Takže se těším a snad mi klapne ten sraz
Mějte se skvěle a kolama dolů!!!