Zdar SVbando,
tak pár řádků i o mě. Na fóru jsem už dýl, ale byl jsem furt línej něco napsat
K motorkám a motorům vůbec mě doma vedl hlavně můj děda-super chlap, bejvalej závodník na moto. Jinak já začal na motce zhruba ve 12-13 to byl Kreidler 80 (lesní polní cesty - hlavně ne policajty). Následoval Simouš 50 Enduro - bomba stroj ale hlavně řidičák, technická apod. To znamenalo první svobodný pohyb po spletité síti českých vozovek
Po slimákovi přišla MZ 150, učarovala zrychlením... Na střední sem se s ní něco nalítal, super pomocník, když jsem zaspal, až jsem jí chuděru jednoho dne zadřel

Oprava v klidu a lítalo se dál. Následovala GS 500, moje první velká. S ní přišel i první velký pád, naštěstí oba relatině ok. To mě donutilo udělat lak, laděnej lauf a pár tuningových úprav. Jo jo - byl to mazel, vydržely jsme spolu 3 sezony, najezdili fůru km, dovolených, srazů apod. Super motorka, začátečníkům vřele doporučuji. Pak přišel trochu úlet v podobě xj 600 s, perfektní cestovatel, ale jinakasi vše co mohla nabídnout. Zažil jsem s ní loni krásnou dovču ve Švajcu, ale věděl jsem, že na přezrok bude SV. Našetřil jsem, vybral, koupil a bylo.

Je to přesně co jsem čekal, i to cestování solo jde. Máme za sebou jednu sezonu, myslim že si rozumíme. Tak já za to zuzance koupim k vánocům ňákou trubku od kamen, kabátek pod motor a dál se uvidí
Jinak co se týče fóra,jsem rád že něco takovýho existuje. Moc se nezapojuju do diskuzí, ale dost pročtu a má to pro mě přínos. Letos jsem byl u kurta a to nemělo chybu. Těšil jsem se na II, ale jak Kurt psal - prostě to neklaplo. S Humpolcemjsem měl opět časovou kolizi já, takže se budu muset těšit na jaro.....
Mějte se všichni fajn, ať vám dvouál přiroste k srdci - Krejzy