Tedy něco o mě..
Letos mi bude 23, na motorce jezdím asi od 8 let. Jsem z Benátek nad Jizerou (Střední Čechy, Mladoboleslavsko).. Studuji VŠ - obor oceňování nemovitostí a ve stejném oboru i pracuji.
Zájmy : filmy, historie, motorky a zbraně.
Má Historie
První mé moto byla Babetta, kterou mi dat děda. Na té sem projezdil celé okolí hlavně po polňačkách, lesích, loukách atd. Pak jsem přesedlal na Fantic 125 - taky takové šikovné endurko, slušnej zátah, zvuk atd. Po získání ŘP AM jsem si pořidil Derbi Savannah 50, kit na 80.. Bylo to takové extrémě vysoké,hubené a lehké endurko.. Tahle motorka ještě více prohloubila mé enduristické sklony. Na tuhle motorku se nedá zapomenot - srazilo mě z ní téměř čelně auto.. Motorka měla zlomenej rám do tvaru L a já si "odnesl" těžkej otřes mozku a problémy s kluby rukou i nohou.. Štěstí v neštěstí bylo to, že se mi vlastně "nic" nestalo - já jel kolem 80-90 a on dle šetření přes 110.. Když jsem se asi po týdnu vzpamatoval tak jsem si hned vyhlídl novou motorku. Samozřejmě silnější nežli tu původní a navíc majitel tak dlouho shánel Savannah, že jsme je vyměnili kus za kus

Tak se mi do spárů dostala Aprilia Pegaso 125 ve špatném technickém stavu.. Cca pul roku stála na špalkách a probíhala generálka - motor, rám, tlumiče, sedlo.. Vše bylo jako nové či úplně nové. Nějakej pátek jsme na ní jezdil ale pak přestávala stačit, dokoupil jsme kit 166 a ještě to šlo. Pak na řadu přišla motorka velice podobná - Cagiva Canyon 500. Super motorka pro vstup do světa velkých objemů.. Tu jsem měl asi 2 roky a pak ji brácha půjčil strejci, ten ji položil a rok sem z něj tahal peníze na opravu... Došli mi nervy tak sem ji prodal a pak sem vlastně 3 roky nejezdil.. Minulej rok jsme ofiko nastoupil do práce, něco peněz tak sem si řekl, že si splnim "závazek" a pořídim si mašinu.. Vždy se mi líbili naháče ale jaksi sem si na to netroufl a vyřadil je z výběru.. Klasicky jsem uvažoval o enduru.. Chtěl jsme 2V, alespon 1000ccm. Nemám rák, když se motor moc točí a navíc chci hodně cestovat se spolujezdcem a kufrem.. Tak padla volba na DL 1000.. Motor super, vzhled ušel, pohodlí bezkonkurenční.. Bohužel sem vyskytla vada a šla protiúčtem.. Nechtěl jsem se vzdát 2V, chtěl jsem něco více sportovního a tak přišla na řadu dárkyně motorku.. A SV1000S bylo na cestě (i se mnou). Nyní ji mám týden, najeto mám cca 1100Km. Jsem s ní velice spokojen a po malé úpravě do cestovna ji snad budu nějakej pátek psokojeně užívat..