Vážení, již několikrát jsme byli upozorněni na skutečnost, že řada z Vás používá neslušné výrazy při komunikaci s kolegy. Proto vás žádáme, aby jste si dávali pozor, jak se vyjadřujete a nabízíme několik frází, které nahradí ty Vámi používané:
zkuste říci: „ k tomu bychom si asi měli sednout“ místo: „ kurva, zase meeting!“
zkuste říci: „ kolegyně se pravděpodobně dopustila drobné chybičky „ místo: „ ta piča zkurvená už to zas posrala“
zkuste říci: „tak já tu dnes zůstanu déle, a dodělám to“ místo: „ a kdy to mám kurva asi dodělat ?“
zkuste říci: „ nejsem si jist(a), zda je to vůbec možné“ místo: „ seru na to, to nejde do piče“
zkuste říci: „ opravdu ?“ místo: „ no ty si snad děláš prdel, ne?!“
zkuste říci: „ domnívám se, že to takhle asi nepůjde“ místo: „ kurva, to je na hovno“
zkuste říci: „ promiň, chtěl(a) jsi se na něco zeptat ?“ místo: „co kurva zase chce? !“
zkuste říci: „ kolega bohužel není z nejbystřejších …“ místo: „ ježiš, to je fakt čurák“
zkuste říci: „ zdá se, že jsi výjimka z přísloví „ ve zdravém těle zdravý duch“ místo: „ ty seš fakt totální zmrd“
zkuste říci: „ snad by bylo lepší, kdyby ses tak zbytečně nerozčiloval“ místo: „ … aby ses neposral, pičo“
zkuste říci: „ domnívám se, že to není zrovna nejlepší řešení“ místo: „ to zas vymyslel nějakej čurák, ne?!“
zkuste říci: „ asi bych potřeboval(a) pár minut nerušeného soukromí“ místo: „ táhnite všichni do prdele !“
zkuste říci: „ dnes zřejmě nemám svůj nejlepší den“ místo: „ pičou ke zdi...!“
zkuste říci: „ domnívám se, že můj plat neodpovídá mému pracovnímu nasazení“ místo: „ za to hovno, co tady beru se na to můžu akorát zvysoka vysrat“
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|