Neith píše:
Krejzy píše:
Co v Brně?Tam jak je to rozkopaný, fuj, ble.
To je věc názoru, já z Prahy nejsem ale mám to ze západu blíž do Práglu než do Brna.
Jinak to že se tam chystáte z Brna a okolí jen na fronty lidí a pár čínskejch motorek obdivuju. Se holt pozanj srdcaři

Tohle není věc názoru, tohle je fakt. Výstava trpí jen proto, že pražský výstaviště stojí za hovno, viz. odůvodnění Yamahy. Důvody, proč se to dávno v Brně nekoná, jsou čistě prachy a politika (viz. články v MH, i ty v jiným tisku, který vyšly loni po výstavě), dealeři by to uvítali mnohem víc a výstava by mohla dosahovat úplně jinejch rozměrů, to ví každej (no vlastně každej evidentně ne).
A jak psal Jindrs, nejde jen o motorky, který jsou a budou k vidění kdekoliv, výstava obsahuje mnohem víc válů, kvůli kterým tam stojí za to jet. Je vskutku vidět, že máš o dění na téhle akci přehled...
Je vidět že si asi zatim dojel jen z Brna do Ostarvy a zpátky
Výstaviště v Letňanech je navrhováno tak, aby pojmulo větší výstavní plochu než v Holešovicích a to o dost,navíc má už řešenou i otázku infrastruktury, takže tim bych utnul tvé polemiky.
Měl jsem možnost tam několik výstav připravovat a myslím si, že určitě není tak velké jako v Starobahnově, ale dokáže pojmout kvalitní exibici nejen motorek,ale samo že i doplňků, oblečení a hlavně doprovodný program. Bohužel, hlavně v poslední době, jsem několikrát v Holešovicích na Motocyklu byl, a tam to bylo především o vystavovatelých motocyklů. Z ostatního sortimentu, ruku na srdce, nic moc. Viděl jsem co dokážou připravit v kolíně a to se opravdu s Prahou srovnat nedá. Vim že, máš BVV za svoje, taky bych asi měl pokud bych byl z oblasti. Jen píšu o alternativě,ale pokud seš do Brna zapálený - nevyvracím i tuto alternativu.
Nicméně přeju pokud pojedeš hezký zážitek z výstavy.