Právě je pát 16. kvě 2025 0:26:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
Nový příspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 20:50:06 
záklaďák

jen jestli muzu malou reklamku - asi ve dnech vystavy bude u nas taky otevreno ..... kdyz to vyjde, tak kaskaderi, autogramiady ... atd ... + prekvapko :)

ale to dam vcas vedet jesti to dopadne bo ne .)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 20:53:16 
záklaďák

My Brňáci ani nevíme, jak se do Dmota dostat. Jinak bych to tam klidně u Vás obkoukl a pokecal :)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 21:04:30 
záklaďák

Neith píše:
Já ti dám Letňany!! Do Brna!!!! To vaše výstaviště nemá ani třetinu kapacity brněnského a přál by si to každej kromě pořadatele výstavy. Nemyslím, že by v tomhle směru dealery odrazoval logistický problém, protože by se museli trmácet z Prahy...

Jinak já zatím na svojí účasti asi trvám, loni jsem byl a bylo to supr, hůl nad tím zlomím v momentě, kdy tam pojedu a bude to stát za hovno. Třeba zrovna Ducati tam vidět nepotřebuju, mám dojem, že i v brněnským D-motu mají lepší prezentaci (včetně Desmosedicci) než byla loni na výstavě, ale japonci mě mrdají, hlavně ti, kteří letos přišli s nějakýma hardcore novinkama (Suzuki (jestli bude chybět) a Yamaha).

Co v Brně?Tam jak je to rozkopaný, fuj, ble.
To je věc názoru, já z Prahy nejsem ale mám to ze západu blíž do Práglu než do Brna.

Jinak to že se tam chystáte z Brna a okolí jen na fronty lidí a pár čínskejch motorek obdivuju. Se holt pozanj srdcaři :grin:

http://krejzy-pikador.rajce.idnes.cz/

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 21:20:14 
Moderátor

Krejzy píše:
To je věc názoru, já z Prahy nejsem ale mám to ze západu blíž do Práglu než do Brna.

Jinak to že se tam chystáte z Brna a okolí jen na fronty lidí a pár čínskejch motorek obdivuju. Se holt pozanj srdcaři :grin:

V brně by to bylo mnohem lepší než v práglu, z důvodů jak psal neith, a brno zase tak šíleně rozkopaný není...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 22:27:02 
záklaďák

Krejzy píše:

Tohle není věc názoru, tohle je fakt. Výstava trpí jen proto, že pražský výstaviště stojí za hovno, viz. odůvodnění Yamahy. Důvody, proč se to dávno v Brně nekoná, jsou čistě prachy a politika (viz. články v MH, i ty v jiným tisku, který vyšly loni po výstavě), dealeři by to uvítali mnohem víc a výstava by mohla dosahovat úplně jinejch rozměrů, to ví každej (no vlastně každej evidentně ne).
A jak psal Jindrs, nejde jen o motorky, který jsou a budou k vidění kdekoliv, výstava obsahuje mnohem víc válů, kvůli kterým tam stojí za to jet. Je vskutku vidět, že máš o dění na téhle akci přehled...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 22:29:58 
záklaďák

Shorty píše:
My Brňáci ani nevíme, jak se do Dmota dostat. Jinak bych to tam klidně u Vás obkoukl a pokecal :)

Počkej teď jsi to trochu domotal, ne? Dmoto je za starým zimákem v Lužánkách vole! ;) Chodil jsem tam očumovat a zkoušet AGVčka, než jsem si tu svou objednal přímo od Taliánů... Mates mluvil o DKracing.

Mates - to dej vědět stopro, určitě bych zašel, v Praze se možná zdržím na víc dní, mám tam k dispozici cimru od kámoša ve Strašnicích.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: čtv 19. úno 2009 23:37:20 
záklaďák

jj tak to jsem spletl :oops: myslel jsem ten DKracing

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 20. úno 2009 13:42:20 
záklaďák

Neith píše:
Krejzy píše:

Tohle není věc názoru, tohle je fakt. Výstava trpí jen proto, že pražský výstaviště stojí za hovno, viz. odůvodnění Yamahy. Důvody, proč se to dávno v Brně nekoná, jsou čistě prachy a politika (viz. články v MH, i ty v jiným tisku, který vyšly loni po výstavě), dealeři by to uvítali mnohem víc a výstava by mohla dosahovat úplně jinejch rozměrů, to ví každej (no vlastně každej evidentně ne).
A jak psal Jindrs, nejde jen o motorky, který jsou a budou k vidění kdekoliv, výstava obsahuje mnohem víc válů, kvůli kterým tam stojí za to jet. Je vskutku vidět, že máš o dění na téhle akci přehled...

Je vidět že si asi zatim dojel jen z Brna do Ostarvy a zpátky :-D
Výstaviště v Letňanech je navrhováno tak, aby pojmulo větší výstavní plochu než v Holešovicích a to o dost,navíc má už řešenou i otázku infrastruktury, takže tim bych utnul tvé polemiky.
Měl jsem možnost tam několik výstav připravovat a myslím si, že určitě není tak velké jako v Starobahnově, ale dokáže pojmout kvalitní exibici nejen motorek,ale samo že i doplňků, oblečení a hlavně doprovodný program. Bohužel, hlavně v poslední době, jsem několikrát v Holešovicích na Motocyklu byl, a tam to bylo především o vystavovatelých motocyklů. Z ostatního sortimentu, ruku na srdce, nic moc. Viděl jsem co dokážou připravit v kolíně a to se opravdu s Prahou srovnat nedá. Vim že, máš BVV za svoje, taky bych asi měl pokud bych byl z oblasti. Jen píšu o alternativě,ale pokud seš do Brna zapálený - nevyvracím i tuto alternativu.

Nicméně přeju pokud pojedeš hezký zážitek z výstavy. : motosmileV :

http://krejzy-pikador.rajce.idnes.cz/

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 20. úno 2009 14:02:32 
záklaďák

Zas ten Pragocentrismus...... Je vidět žes nikdy nebyl na vystavišťu v Brně.... :-D Areál PVA má rozlohu 105 000 m² Brno téměř 600.000 m2 , dál se snad neni o čem bavit.. :grin: :grin:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 20. úno 2009 14:06:26 
záklaďák

Krejzy píše:
Je vidět že si asi zatim dojel jen z Brna do Ostarvy a zpátky :-D
Výstaviště v Letňanech je navrhováno tak, aby pojmulo větší výstavní plochu než v Holešovicích a to o dost,navíc má už řešenou i otázku infrastruktury, takže tim bych utnul tvé polemiky.
Měl jsem možnost tam několik výstav připravovat a myslím si, že určitě není tak velké jako v Starobahnově, ale dokáže pojmout kvalitní exibici nejen motorek,ale samo že i doplňků, oblečení a hlavně doprovodný program. Bohužel, hlavně v poslední době, jsem několikrát v Holešovicích na Motocyklu byl, a tam to bylo především o vystavovatelých motocyklů. Z ostatního sortimentu, ruku na srdce, nic moc. Viděl jsem co dokážou připravit v kolíně a to se opravdu s Prahou srovnat nedá. Vim že, máš BVV za svoje, taky bych asi měl pokud bych byl z oblasti. Jen píšu o alternativě,ale pokud seš do Brna zapálený - nevyvracím i tuto alternativu.

Nicméně přeju pokud pojedeš hezký zážitek z výstavy. : motosmileV :

Přesně tak, pravidelně onanuju na parkáči BVV a jsem jedinej, kdo si myslí, že Brno je na výstavu jako stvořený. No nic, tohle tahání se za šuliny už mě moc nebaví, každopádně bylo by fajn, kdyby ses o věcech snažil aspoň minimálně něco dozvědět, než budeš moje argumenty utínat jako polemiky.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pát 20. úno 2009 20:43:03 
Administrátor

brno je na motorky moc velky
letnany by byly lepsi
ale i v holesovicich bylo loni volny misto
takze dostacujici
ted sice kus vyhorel, bude ale min vystavovatelu takze staci

kazdopadne je prece ekonomicka krize ne? jestli to takhle pujde dal tak morky taky zkonci jako invex
i kdyz je to spodivem vzhledem k extremnimu narustu "motorkaru" za posledni roky

ja na invex taky jezdil i do toho brna :-)

kdyz je kazdy nekde jinde tak vzdycky pro nekoho lip kdo tam bydli, samo bejt vsechno v praze jsem pro, kdyz to nebude u me za barakem :-))))

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 21. úno 2009 14:11:48 
Moderátor

To je píčovina, každej rozumnej člověk kterej kdy byl na brněnským vystavišťu uzná, že by to tam bylo lepší... není to o tom kdo kde bydlí...

Ale to je jedno, kdo je s Prahé tak si bude mlet svoju, tak si ju melte...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 21. úno 2009 15:47:07 
záklaďák

Postavte pořádný výstaviště v Aši a pojedu do Aše.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 21. úno 2009 19:28:50 
nováček

Vystavyste Brno je fer.. ale taky my to prijde žabomyší válka mezi Prahou-Brnem a Brnem-Prahou...

maj tam aspon vystavovatele levnejsi obleceni? chystam se tam roky ale vzdy to propasnu...
nebo na to prdet a koupit si ti v obchode?

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 21. úno 2009 21:07:37 
Moderátor

lofasol píše:
Vystavyste Brno je fer.. ale taky my to prijde žabomyší válka mezi Prahou-Brnem a Brnem-Prahou...

maj tam aspon vystavovatele levnejsi obleceni? chystam se tam roky ale vzdy to propasnu...

S tím že tam budou levnější hadr nebo jiný příslušenství nepočítej, loni sem koukla konkrétně po helmě a ani náhodou. Další věc je taky to, že radši si zajdi do obchodu, kde je pohoda, obsluha ti vklidu poradí, vklidu vše promyslíš a odzkoušíš. Na výstavě se akorád unáhlíš, je tam pěknej frmol, všude milion lidí... toť můj názor ;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 21. úno 2009 22:27:42 
záklaďák

Tak mam nejaky info ze sice ofiko tam yamaha nebude ale Yamaha Mlada Boleslav tam vystavovat bude, nevim jak tomu mam rozumet ale yamaha by tam teda byt mela aspon takto

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 22. úno 2009 7:57:00 
záklaďák

Jimbo píše:
lofasol píše:

S tím že tam budou levnější hadr nebo jiný příslušenství nepočítej, loni sem koukla konkrétně po helmě a ani náhodou. Další věc je taky to, že radši si zajdi do obchodu, kde je pohoda, obsluha ti vklidu poradí, vklidu vše promyslíš a odzkoušíš. Na výstavě se akorád unáhlíš, je tam pěknej frmol, všude milion lidí... toť můj názor ;)

no ja si tam minulej rok kupoval kalhoty(kordura) bundu(kuze) rukavice(kuze,protektory) a vyslo me to komplet na 5300,- kdyz jsem pak koukal po netu tak bych tam byl za 9000,-

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: ned 22. úno 2009 12:54:52 
Moderátor

Oukej, já napsa svou zkušennost a názor... po hadrách sem se tam nedíval nijak konkrétně, páč z důvodů jaký sem psal bych si je tam nekoupil, ale konkrétně helmy který sem tam čekoval dost levnější nebyly...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 23. úno 2009 22:52:23 
nováček

to Mara a davers: MMb sice na výstavě bude, ale už není v seznamu vystavovaných značek motocyklů. Je tedy dost pravděpodobné, že tam budou, stejně jako loni, vystavovat příslušenství (Knox, Lookwell, Marushin atd.).

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 23. úno 2009 23:19:04 
záklaďák

pokud nejede někdo koupovat doplnky a nebo hadry letos zbytecna cesta
P.S.jsem pod parou :-D

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 112 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]