Právě je pát 09. kvě 2025 23:01:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: řízení sv s malým řidičákem : //
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 10:58:09 
záklaďák

zdar! Lidi mam dotaz, lital jsem driv na géesku to melo v tp 25kw. v zime sem poridil SV a zažádal jsem o rozšíření řidičáku, najednou je tu krásné počasí ale autoškola se ještě pořád nepohnula.. dost mé to točí, protože se samo neudržím doma na zadku a litam na moto bez velkejch papírů. tak se chci zeptat jestli nevíte jaký za to můžou být sankce.. když by me stoply chlupatý. nejsem ten typ co ma ohlou spz a fakt se mi fízlům ujíždět nechce. docetl jsem se ze podle zakona, kdyz te capnou bez ridicskho opravneni, tak to vůbec není růžový.. v tom výčtu sankcí už chybělo jen elektrycký křeslo :D ale otazka jestli je to stejny kdyz chytnou autobusaka s plným autobusem s papírama na fechtla, a typka jako ja s malonko silnejsi mašinou : scrosbike : ...

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 11:29:07 
záklaďák

Je to asi jen o policajtovi, některej by to možná přehlídnul nebo ti uložil jen nějakou mírnou pokutu. Ale když chytneš nějakýho zmrda, tak ti udělá peklo, to si piš :blackeye:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 11:33:34 
záklaďák

jasny, nesmim chytit zmrda :D snad nechytim zadnyho... pokud ma nekdo osobni zkusenost s timhle tak pisnete.. ja pujdu asi mezi tim pohrozit do autoskoly...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 11:39:06 
záklaďák

Vsechno je f pohode jen do ty doby nez se neco stane. Tim na tebe nechci nic privolavat, ale tak to je.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 11:57:11 
Administrátor

no nevim
tohle neni mam dojem moc o zmrdovi, proste ridicak nemas, co ma ten policajt delat?
co to mu uklada zakon kazdymu stejne (leda by to byl chapavej motorkar a byl by u toho sam, ty to pak ale rozstrelis, dle pokuty vyjde najevo ze te pokutoval on a ma pruser ........ takze leda by te nechal bejt)

popoze autoskolu, za tyden muzes jit na testy, za dalsi tyden pro papiry ve zkracenym rizeni

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 12:29:24 
Moderátor

No takhle fofrem se ti to asi těžko povede, ale během měsícu bys je mohl mít, nestojí to za...
A myslím že ani nemá cenu to řešit, je to jak psal shorty o tom, na koho bys narazil, a jak psal Houpačka, do té doby, než se něco stane...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 13:26:17 
záklaďák

Nemyslel jsem přímo zmrda jako zmrda, ale jsou hodní policajti(chápaví jak tu někdo zmínil) a zlí a těm se musíme vyvarovat :cool:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 14:03:42 
záklaďák

Boha...to je zas téma... :doh:
V profilu máš napsáno bydliště - spíš Brno...tak jako ve štatlu je miliarda autoškol,takže máš možnost volby.Měsíc to nechat ležet - tvoje chyba...
A k tvému dotazu...porušuješ zákon.Švestky jsou od toho,aby dohlíželi na jeho dodržování.Je to jejich práce.
Tak se moc nediv,až tě lapnou a skoro tě na to křeslo posadí.Riskuješ jako prase,vyplatí se ti to?Když sis přečetl,co vše se ti může stát,stojí ti to za to?Nemluvě o tom,jak již bylo napsáno,kdybys uělal nějakej průser..zamysli se...fak to za to nestojí.....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 17:16:17 
záklaďák

S tim mím řidičákem jsem si to zazdil sám to máš pravdu kawo.. nepodal jsem si ho v brne ale č.lípě. s příslibem nízké ceny a rychlého vyřízení... chyba. radsi bych si litr priplatil a bejval sem ho mohl už mít. bohužel mi tam teď trčí záloha i papíry od doktora.takže mi nezbejva než je uhánět. A to téma sem nahodil hlavně kvůli tomu, že mě zajímalo jestli maj ostatní nějaké zkušenosti v tomhle směru s poldama.. ne aby me tady nekdo morálně odsuzoval.. samozřejmě na té motce nikde zbytečně neprovokuju.. ale prostě přišlo teplo a ja ji protáhl po okolí přez pár vesnic. a napadlo mě se ostatnich zepta jestli nekdo neměl už s tímhle nějaké trable. a tys mě tam začal pucovat jak malého kluka.. a jestě mi řekni ze jezdíš stryktně podle předpisů s tím litrem a ja se asi po.. smíchy.
a jak psal shorty ze jsou hodní a zlí policajti, tak bych to trochu upravil.. jsou policajti inteligentni a dementni.. kdyz sem udělal nejaky přestupek a narazil jsem na inteligentniho flojda a byl k němu slušnej tak mi to dal s tou nejnizsi moznou hranici.. proste se stat může a on mě pukutovat musí.to chápu. ale pak mas idioty policajty, ktery ti za zákaz stání dělaj nesmyslný problémy a dělaj ze sebe nejdůležitější osobu na světě.. a nejlepší když se takový střevo o víkendu vyleje a vyseka auťák na pole a vola svoji kamarádce aby tam rychle prijela a sedla si za volant než prijede vyšetřovačka.. (nevymejšlím si) jinej flojd s náma zase chodil v létě hrát nohejbal, dal si při tom šest kousku hupsnul do auta a tráda domu za starou.. na pár exotů jsem už takhle narazil.. a tady mě jen zajímaly zkušenosti ostatnich..

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 19:09:17 
záklaďák

proste nemas papiry tak se s tim smir. Vsechno ostatni je az na druhem miste. Nemam rad priblble kecy, ze jezdis opatrne a tak. Na to jsi esvo nekoupil. A kdyz uz vyjedes tak neses a zodpovidas za vsechny nasledky, ktere zpusobis, ale to je Ti asi jedno.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 19:21:31 
záklaďák

šmarja, dalsi kterej nepochopil.. copak melu neco o tom ze jezdim opatrne a ze se nemuze nic stat?? ja se ptal jen jestli uz nekdo mel zkusenost ze ho caply flojdi a meli nejakej trabl kvuli tem papirum... kdyz to reknu uplne jednoduse ..

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 19:44:10 
záklaďák

johny:
sorry,pokud jsem se tě dotkl...se mně občas povede..ale:
na stupid otázku u mě nečekej jinou odpověď.
děláš prostě kravinu,tak si to uvědom.
já osobně nejezdím na litru dle předpisů,ale na rozdíl od tebe na něj mám papíry.pokud poruším rychlost - moje kravina.seberou mně body,dají flastr.sice na kokot,ale mnohem příjemnější,než když tebe seberou a budeš bez not.
třídění na zlý x hodný švestky - věčné téma...ano,záleží na tom,na koho narazíš...to je na náhodě...ale každej člověk je jinej....stejný to máš na úřadě u okýnka,na poště,u pokladny...
narazíš na lidi v pohodě a na debily,kteří dělají svou práci - s tím nic nenaděláš.
btw. - před 2 týdny mně odtáhli auto - parkoval jsem ve štatlu před magistrátem,není tam moc kde parkovat...naštěstí jsem narazil na "normální" policistku u výdeje.dostal jsem flastr 500,-(maximum 2 litry) za špatné parkování.moje chyba - OK.nemá cenu se hádat...
horší to bylo za odtah - 1900,- :banghead:
prpč to píšu? nesu si zodpovědnost za věci,které udělám.
blbý parkování oproti řízení mašiny bez not je maličkost..
jsi i ty připraven nést zodpovědnost za hrubé porušení zákona? mooooc by mě zajímalo,jak bys asi tak chtěl ty švestky ukecávat....??
!oardon pane policajt,já vím,že nemám noty,ale autoškola na mě sere"....???? za to by ti dal flastr snad každej normální člověk,nezlob se....
kdyby na to tak srali všichni,tak si představ milion lidí v autě bez not.....jak by to asi na silnicích vypadalo???
a to,že máš noty na nižší kubaturu - to pro mě není tak nějak omluva...sorry.... :wave:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 19:47:56 
Administrátor

Majk píše:
neses a zodpovidas za vsechny nasledky, ktere zpusobis, ale to je Ti asi jedno.

v tomto pripade pouze jeho pravni, predpokladam ze jezdit umi, takze nikoho vedome nezabije
je tu velmi tenka nitka mezi umim jezdit papiry a mam papiry a nebo taky velmi tluste lano
to ze mas autoskolu bohuzel vubec ale vubec nic nezarucuje
ale to je jina debata ktera defakto nema smysl

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 20:24:12 
záklaďák

jony: jak je vidět tak zkušenosti s řízenim kubatury (kilowatáže) o třídu vyšší tu nikdo nemá
byl jsem s kámošem v brně na GP a on už měl řidičák bez omezení hotovej, pouze nevydanej
při odjezdu kontrola, doklady, dotaz, odpověď jak to má a kde že je řidičák, poliš mávnul a jeli jsme
já se klepal jak malej ratlik, kamoš docela ready až sem se divil
jak jsi psal nejen ty - narazíš na různé lidi
pozn.: v té době nebyl žádný bodový systém

moje rada: udělej papíry a pak si je užiješ 100%, bez jakékoliv zášti

sportu zdar sv nazdar :wave:

http://krejzy-pikador.rajce.idnes.cz/

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 20:43:21 
záklaďák

kawa, psal si ze kdyz porusis rychlost daj ti flastr ale porad lepsi nez to ze me seberou pejpry.. pokud vim tak, tak papíry muzou preci sebrat i tobe za rychlost. a tohle prirovnani je vubec celkem divny, pač by se asi dalo polemizovat co je pro ostatni účastníky provzu horši.. jestli jeden bez papírů (přičemž u mě je ten řidičák otázkou spíše administrativní, jelikož jen rozšiřuju) a nebo druhej střelec s papírama..( ted nemyslim treba konkretne tebe..) jasny ze kazdej nese odpovednost. a to ze je to picovina jezdit bez patricnyho opravneni. Ale jak napsal majk tu posledni větu, tak mi připadlo že ve chvíli kdy mi vyjedou novej řidičák vlastne uz nezodpovídam za následky které způsobím svým chováním.. tak to přeci neni..
jinak si se me kawo nedotkl :) vsak jen debatujem.. ale prekvapili me tak útočné odpovedi, a přitom hned vedle se v jinem tematu debatuje o tom komu jede vic jeho masina.. a ne vsichni borci to testujou na letistich a okruzich :D

Naposledy upravil johny86 dne pon 20. dub 2009 20:52:14, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 20:51:11 
záklaďák

Jako motokar te chapu jako "každej", ale kdyby si mi sestrelil na motorce neter v kocarku(nebo kohokoli blizkyho) a ja zjistil ze si ridil neco na co nemas noty sel bych te zastrelit... Fakt to nema smysl...a funguje zakon schvalnosti dokonale...jako te treba na GSu nechytli 2 roky tak te na SVu muzou chytit po 5km...je lepsi vydrzet mesic nebo 2 roky(a treba i vic)a hlavne za velky prachy...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 21:09:18 
záklaďák

jo s tim souhlasim.. nejsem cvok a vim jak ten zakon schvalnosti muze fungovat.. spis me zajimaly hlavne zkusenosti ostatnich.. jak tam byla treba zminka o tom ze borec nemel jeste vystaveny papiry a capli ho a pod. vsak sem ted i zamestnan spoustou prace takze na moto ted nemam cas.. takze vyridim ty papiry a to uz budu snad volnejsi a budu moct zacit cestovat.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: pon 20. dub 2009 22:43:32 
záklaďák

Nekdo to do tebe narve aniz bys za to mohl a reseni situace se obrati proti tobe.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 21. dub 2009 0:38:43 
záklaďák

johny - nevím borče, zase až tolik se těm útočným reakcím divit nejde, tak nějak mě to přinde jako sázka na jistotu zakládat tohle vlákno s tímhle dotazem :).

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 21. dub 2009 9:32:30 
Administrátor

pokud spechas posli nekomu sponzorske "urychlovaci" dar :-) "bohuzel" to porad jeste funguje

Odpovědět s citací  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]