johny:
sorry,pokud jsem se tě dotkl...se mně občas povede..ale:
na stupid otázku u mě nečekej jinou odpověď.
děláš prostě kravinu,tak si to uvědom.
já osobně nejezdím na litru dle předpisů,ale na rozdíl od tebe na něj mám papíry.pokud poruším rychlost - moje kravina.seberou mně body,dají flastr.sice na kokot,ale mnohem příjemnější,než když tebe seberou a budeš bez not.
třídění na zlý x hodný švestky - věčné téma...ano,záleží na tom,na koho narazíš...to je na náhodě...ale každej člověk je jinej....stejný to máš na úřadě u okýnka,na poště,u pokladny...
narazíš na lidi v pohodě a na debily,kteří dělají svou práci - s tím nic nenaděláš.
btw. - před 2 týdny mně odtáhli auto - parkoval jsem ve štatlu před magistrátem,není tam moc kde parkovat...naštěstí jsem narazil na "normální" policistku u výdeje.dostal jsem flastr 500,-(maximum 2 litry) za špatné parkování.moje chyba - OK.nemá cenu se hádat...
horší to bylo za odtah - 1900,-
prpč to píšu? nesu si zodpovědnost za věci,které udělám.
blbý parkování oproti řízení mašiny bez not je maličkost..
jsi i ty připraven nést zodpovědnost za hrubé porušení zákona? mooooc by mě zajímalo,jak bys asi tak chtěl ty švestky ukecávat....??
!oardon pane policajt,já vím,že nemám noty,ale autoškola na mě sere"....???? za to by ti dal flastr snad každej normální člověk,nezlob se....
kdyby na to tak srali všichni,tak si představ milion lidí v autě bez not.....jak by to asi na silnicích vypadalo???
a to,že máš noty na nižší kubaturu - to pro mě není tak nějak omluva...sorry....