dne 19.5.2011 jsem byl učastníkem DN, kdy jsem jel po hlavní ul. a auto mi nedalo přednost...jsem jako poškozenej, kdy mám trvalé následky, jsem po operaci a hospitalizaci v nemocnici...po skoro 4 měsících jsem na tom celkem už dobře. ale o co jde??
pojistovna mi proplatila usle prijmy, bolestne, trvale nasledky nejdrive za rok a proplatila mi i motocykl. motorka je jako totalni skoda, avsak je opravitelna cca max do 40tis. (je potreba sehnat jinou masku, svetlo, trubky, prepacko, spodni plast masky, opravit blatnik, svod, chladic, zrcatka, vnitrni plast, kolo a novou pneu) jo a jeste sehnat viko ventilu predniho valce. no a pojistovna ohodnotila motocykl na 60100kč, že prej jsem treti majitel, mel jsem tam neorigo vejfuky, neorigo lak na masce a že je to dovoz. že prej za tech 60tis se da r.v. 03, s najetyma cca 25tis km ve stejne vybave (kourove plexi puig, kn filtr, laufy, krovka, cire blinkry, bile podsviceni blinkru, duralove padaky, lakovane zrcatka, cire zadni svetlo) sehnat....nevim na netu jsem sehnal nejlevnejsi za 65tis a ta teda vubec nevypada jako ta moje. mel jsem nove vsechny naplne, gufera, filtry, loziska, zadni pneu, retezovku.....
psal jsem reklamaci, ale napsali mi viz vyse...mam jeste nejakou sanci neco s tim udelat?
strejcovo sv1000n jsme prodali behem par dni od vystaveni na net za 80tis. najeto mela 27tis, cerne laufy origo a knko jinak origo, ale v peknem stavu...+jeste nove obe pneu. tak nevim no.
chtel jsem moto prodat tak jak je, ale nejak nemuzu

( diky za rady