Tak,dnes mně došla odpověď na moji kritiku. Moc to nechápu,já osobně bych jízdy rozšířil,když je o to zájem,více by vydělali.Chápu,že to má i svoje potřebné změny,náklady....atd.....no,počtěte si....
Já napsal:
Dobrý den přeji,
zajímalo by mě,kterak(zda vůbec) budou probíhat jízdy veřejnosti(moto) v následující sezoně.
Zároveň bych si trochu dovolil kritizovat systém,který byl v letošní sezoně(dokud se jezdilo).
Zahájení prodeje v 16:30,během pár okamžiků jsou jízdy vyprodány.O jízdu na okruhu je velký zájem,pokud si člověk nevezme půl den dovolené,aby vystál frontu,nemá nárok se na okruh dostat.Navíc stát v létě na slunci v kožené kombinéze,nikde žádný stín - není to moc příjemné. Takže mě napadá,proč nevyužít on - line systému rezervace na jízdy? Př.:V den volných jízd spustit mezi 12. - 13. hod on - line rezervace,s tím,že je třeba dostavit se na pokladnu 30 min před zahájením jízdy,jinak jízda propadá,má možnost zakoupit někdo na místě.Představte si,že k vám cestuje někdo z větší vzdálenosti,přijede....a jízdy vyprodány.Pocity takovýchto smolařů asi netřeba popisovat...... Zároveň mě napadá,proč celkově nerozšířit dny(popř. natáhnout časové rozmezí) voných jízd? Jak jsem již psal,zájem neustále stoupá,nebál bych se toho,že by neměl kdo jezdit.Navíc,pokud bude větší prostor pro jízdy,nebudou jednotlivé jízdy vždy plné a možná to přispěje k většímu prožitku ze samotné jízdy a i k bezpečnější jízdě.(ono 45 moto najednou není nic moc.....). Velmi rád bych si na okruhu opět zajezdil,pokud by se v systému změnilo cokoli k lepšímu,bylo by to pro nás normální motorkáře jen a jen přínosem....... Děkuji za jakoukoliv odpověď
Odpověď: Vážený pane Bajere,
Děkuji za vaši zprávu.
O tom, kdy budou Jízdy pro veřejnost zahájeny vás budeme včas informovat. Vzhledem o novému povrch a jeho zvýšené kluzkosti, to však nebude dříve než v červnu.
Vaši kritiku za prodej vstupenek respektuji, ale na druhé straně musím brát v úvahu i naše problémy. Vy je vidíte pouze z pohledu uživatele. My je vidíme z pohledu poskytovatele služeb. Těchto názorů, a některé jsou velice odlišné od vašeho, dostávám mnoho. Je velice obtížné najít optimální systém.
Volné jízdy rozhodně rozšiřovat nebudeme. Jsme vázáni provozním řádem a také je třeba respektovat obyvatele okolních obcí. To se týká nejen hluku, ale i nedisciplinovaných motocyklových „závodníků“, kteří se po skončení jízd řítí přilehlými obcemi bez omezení rychlosti. Počet motocyklů na dráze je stanovenou normou.
Doufáme, že letošní rok bude o něco klidnější než roky předešlé.
Přeji pěkný motocyklový rok
Ivana Ulmanová předsedkyně představenstva a výkonná ředitelka Automotodrom Brno a.s. Tel: +420 546 123 300 Fax: +420 546 123 304
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|