Ad renovace ČZJimbo píše:
Jiřin > S tím souhlasím, když něco dělám, tak pořádně

a ta tvoje renovace mě celkem zaujala, páč mě to někdy taky čeká

ale než se k tomu dostanu, asi budu v důchodu...
No sám jsem zvědavej na výsledek, snad to dopadne dobře. Dneska jsem chystal věci na pískování a akorát jsem se nasr*l, protože musím shánět jiné spodní brýle – bohužel ta pecka na předek byla horší než jsem původně odhadoval...
Je to časově a finančně náročné, ale zas když už je to hotové tak je to něco nepopsatelného. Už se těším, jak na vyleštěnou ČZ budou zírat na Grossglockneru Rakušáci

Shorty píše:
Taky se někdy chystám na renovaci 05ky co mám ve stodoli, ale to přijde až taky později a potom taky můžem čerpat nápady a kontakty od Jiřina, kterej už to má zmáklý.
Zas tak zmáknutý to teda nemám, je to v podstatě moje první renovace, ale dávám si záležet, tak to snad dopadne dobře
Ad D220Bubák píše:
Taky řeším, jakou gumu po Dunlop D 220. Našel jsem zajimavý eshop:
http://www.pneushop.cz (dobrý ceny) a tam je D 220 označena jako speciální guma pro Suzuki SV 650 03-. Víte o tom někdo něco?
Tak jistě že pro SV jsou nejlepší volbou D220 – snad ti kluci šikmoocí nedávaj hned z výroby nějakej šmejd ne

?
Teď vážně – v současné době už je asi D220 pasé, guma to zas tak špatná není, ale čas a technika pokročily a za skoro stejný peníze pořídíš dvousměsovky a ty jsou přecejenom o něčem jiném...
Bubák píše:
Rozmýšlím se mezi Dunlop Roadsmart a Brigestone BT-21(hodně ji tady chválí) a jsou zhruba za stejnou cenu.
BT-021 vs Roadsmart? To je celkem jedno, ber co ti vyjde levnějc nebo ke komu máš lepší preference. Osobně jezdím BT-021 – výdrž vzadu nad 10 000 km a přilnavost na suchu i na vodě naprosto bez problémů, Roadsmart je na tom obdobně...
//Můžeš si počíst test, který je o několik stránek zpět v tomto threadu.