|
Slicky??? Ani hovno! Na normální silnici naprosto nevhodné a navíc bez homologace pro silniční provoz... Slicky na silnici prakticky nemáš šanci moc zahřát na tu optimální teplotu, při které se projeví požadovaná adheze, takže jsou spíš nebezpečné. Pokud to máš na okruh, pak klidně.
Sharna - z těch variant, co jsi tu popsal, tak to je těžký. Já bych určitě volil Pirelli, pokud ovšem nehledíš na peníze. Pirelli, Bridgestone, Michelin, Metzeler atd., to je prostě liga, Continental, Dunlop apod. už jsou trochu někde jinde, ale to neznamená, že by na SV nestačily! Jinak D208 je opravdu několik verzí, já mám na předku D208RR (Race Replica), což je jedna z těch měkčích, D208F vydrží pochopitelně déle, ale nemá takovou adhezi. Continental Sport Attack tady dost chválil Inkvizitorr, který prý odjezdil několik sad na SV1000S a poměr cena/výkon prý v pohodě. Prostě záleží, kolik chceš do toho investovat, no. Pokud na prachy nehledíš, z toho tvého výběru bych šel určitě do Pirelli, jinak byach zkusil Conti. Sport Attack (D208 už taky není konstrukčně nejmladší). Jinak pokud nekupuješ sadu a chceš jezdit pilu, tak doporučuju na předek hodit o třídu měkčí směs, předek prostě musí podržet za každou cenu a i když koupíš měkkou směs, stejně ten tvrdší zadek dvakrát přežije, poněvadž se sjíždí mnohem pomaleji (záleží, jak moc tvrdě chodíš na přední brzdu). Při příští výměně hážu dopředu Michelin Pilot Power a dozadu Pilot Sport.
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|