mno,tak jako na mě je v tom článku moc technických údajů..
já jsem prakticky zajížděl Suzanku asi takto:
vyvalil jsem ji z obchodu ve Dvoře Králové nad Labem,tenkrát cesta do Brna cca 200 km.jak je vidět,názory na zajíždění s různí.někde snad i v manuálu je napsáno,jak zajíždět,dodržovat otáčky(četl jsem to až po 1. garančce,jak jinak....

).ptal jsem se prodejce na jeho názor...
odpověď.....opatrně na brzdy(musím potvrdit),přesně řadit(z toho jsem byl taky překvapen,nová převodovka si potřebuje sednout).motor....nepodtáčet,držet střední rozsah otáček,tahat plynule(žádný výplachy) a nebát se to plynule vytočit do omezovače,aby věděl,kde má maximum.
no...takže se svým názorem a vyslechnutím této rady jsem nasedl a hurráá k domovu....
na 1. kruháči jsem brzdil očima,páč jako fakt brzdy si potřebujou sednout... prvních cca 100 km jsem držel motor ve středu otáček....no,na rovinu mě to moc nebralo...takže jsem pak přidával na otáčkách....cca 8-9 tis.takto nějak jsem dojel prvních cca 200 km.
jak jsem psal,převodovka....byl jsem nemile překvapen,blbě se řadilo z 5 na 6....ale jakmile si to seldlo,jde to přesně,bez problémů.
další "zajíždění"....žádný moc velký sraní....prostě jsem to točil tak nějak do těch 10 tis. jakmile bylo najeto kolem 600 km,tak jsem jí párkrát hrábl do omezovače,aby poznala,kde má maximum.
zda to bylo dobře,nebo ne....kdo ví....
po 1. garančce jsem nasadil Leoše,prdl KN a jezdil už zcela normálně...
Suzanka jezdí,nemůžu si na nic stěžovat....