Kawa píše:
Kdysi, kdysi dávno mně hvizdalo GPZ. Že to dělá na Er...mají stený motor, nevim jak laufy.
Na SV jsem se s tím nesetkal.
Na GPZ jsem to neřešil, jezdil dál a i s hvízdáním prodal.
Nevim, co si pamatuju, tak to zatim za dobu fora tady nikdo neřešil, no.
Pokud by byla v řiti přepážka...apod....tak bych nelaboroval nad nějakou samodomo opravou a koupil novou koncovku.
Předtím bych si ale poslechl jiné SV, porovnal, abych se ujistil, zda ten zvuk není normální. To, co se zdá tobě jako divné, může být jako standart.
Rady pro tebe možná na hovno, ale jak už bylo napsáno...od stolu u PC řešit zvuk laufu na mašině nejde.
Jak už jsem zmínil, nikdo to tady zatim neřešil a to SV forum valí již nejaký pátek.....
Pokud s tím něco vylaboruješ, tak dej vědět, možná se to bude hodit někomu příště.....
Hm pokusím se.
Jinak je to možný, pár lidí to už poslouchalo a nezdálo se jim, že by tó bylo nějak slyšet. Ale většinou to byli lidi, co motorku nemají a nejezdí/-ili, takže těžko z toho usuzovat.
Zřejmě budu muset požádat někoho z okolí MB se sériovým laufem o setkání a zkouškový poslech...Mimochdem, je tu někdo takový, kdo by měl 5 minut času na radu pro mě????
Kdyžtak mi prosím někoho doporučte, kdo je někde odsud (nemusí to být 10 km, ale třeba severní Morava je už fakt daleko .-))
Děkuji.