Provedl jsem edit článku.
I sem uvádím změny:
Místo konání 2012:
Autokempink Vysočinahttp://www.dokempu.cz/kempy/cr/kraj-vys ... togalerie/Máme zamluveno 30 lůžek v 3,4,5 lůžkových pokojích. Pokoje mají svoji sprchu, WC. + je možnost postavit stany, pokud by kapacita 30-ti lůžek nestačila.
Cena je 205/lůžko/osoba/noc
25 parkování
60/stan
50/osoba ve stanu
+ nějaký 5-ti korunový poplatky obci.
Změna místa konání byla nutná z důvodu:
V Želivu areál patří autoklobu. Předseda klubu je zabedněnej a nechce nám půjčit "klubovnu", kam bychom se sklidili, pokud začne chcat.A to ani za cenu kauce, 2násobného poplatku za zapůjčení...prostě blb, no. Nechci riskovat zkaženou akci, pokud začne pršet. V autokempingu mají "společenskou místnost",kterou nám sice taky za poplatek,ale zcela bez problému půjčí. Zde bude také možnost přinejhoším přenocovat (karitatka, spacoň) v případě, že bychom překročili 30 lůžek, nebo to někomu vypláchlo stan...atd....prostě přístup je tady mnohem lepší....a změna je život....
Předběžný plán:
Pátek 15.6. - příjezd. Já budu v cca 19 hodin, budou se mně hodit pomocné ruce na vykládku věcí, poskládání zázemí, naražení bejdy....
Sobota 16.6. - probuzení, cca 12:30 odlet do Humpolce, sraz na náměstí, urobíme fotky. Na 14. hodinu jsem blokl klasickou hospodu, nežerem se hurá zpět do kempu, případně vyjížďka po okolí.
Kdo nedorazí v pátek, může se přidat v sobotu v Humpolci, nebo přiletět přímo do kempu.
Neděle 16.6. - probuzení, odjezd.
Dnes jsem byl osobně jak v kempu, tak v Humpolci vše dohoukat.....
Tak doufám, že se nás sleze minimálně jako loni a kdyby náhodou chcalo, tak doufám, že mě v tom nenecháte a dovalíte buď za deště na motkách, nebo nějak kárama.....