Přátelé, kamarádi
rok se srokem sešel, rezervujte si na víkend (od pátku do neděle)
15.-17. 6. 2012 volno.
Uspořádám opět SV setkání.
Kdo byl ví, kdo nebyl, může si počíst tady:
viewtopic.php?f=45&t=3082&hilit=sv+setk%C3%A1n%C3%ADMísto konání 2012:Autokempink Vysočinahttp://www.dokempu.cz/kempy/cr/kraj-vys ... togalerie/Máme zamluveno 30 lůžek v 3,4,5 lůžkových pokojích. Pokoje mají svoji sprchu, WC. + je možnost postavit stany, pokud by kapacita 30-ti lůžek nestačila.
Cena je 205/lůžko/osoba/noc
25 parkování
60/stan
50/osoba ve stanu
+ nějaký 5-ti korunový poplatky obci.
Změna místa konání byla nutná z důvodu:
V Želivu areál patří autoklobu. Předseda klubu je zabedněnej a nechce nám půjčit "klubovnu", kam bychom se sklidili, pokud začne chcat.A to ani za cenu kauce, 2násobného poplatku za zapůjčení...prostě blb, no. Nechci riskovat zkaženou akci, pokud začne pršet. V autokempingu mají "společenskou místnost",kterou nám sice taky za poplatek,ale zcela bez problému půjčí. Zde bude také možnost přinejhoším přenocovat (karitatka, spacoň) v případě, že bychom překročili 30 lůžek, nebo to někomu vypláchlo stan...atd....prostě přístup je tady mnohem lepší....a změna je život....
prosime, kdo opravdu pojedete, ci to aspon na 90% planujete prihlaste se na akci zde
http://www.suzukisv.cz/seznam-moto-akci ... tkani-2012 dekujeme
Nicméně oproti loňskému ročníku plánuju malou změnu.
Loni jste se hlásili do vlákna, počet byl orientační....atd....táhl jsem zbytečně moc věcí, 20 lidí pak nedorazilo.
Vezli jste si s sebou na sobotní večer buřty, pechivo.
Letos seženu gril, naložim maso(pátek večer, sobota večer - snídaně a oběd budou na vás)....a abych nezafičel hafo lovů do masa, pak půlka nedojela...tak to uděláme tak, že si vyžádám od vás zálohu 200,- CZK.
Zálohu mně zašlete na účet:670100-2204829426/6210
Do Zprávy pro Příjemce uveďte nick z tohoto fora, podle toho přiřadím platbu.Platbu potřebuju mít do 10.6. na účtě, pak podle toho rozjedu nákupySamozřejmě, že při odjezdu proběhne vyúčtování, bude třeba docvaknout škopky, co vylemtáte a ubytování.
Takže, toť prozatím vše, další podrobnosti budu průběžně doplňovat.
Budu se těšit na vaše xichty...
Kawa
edit 6.5.:
Předběžný plán:
Pátek 15.6. - příjezd. Já budu v cca 19. hodin
Sobota 16.6. - probuzení, cca 12:30 odlet do Humpolce, sraz na náměstí, urobíme fotky. Na 14. hodinu jsem blokl klasickou hospodu, nežerem se hurá zpět do kempu, případně vyjížďka po okolí.
Kdo nedorazí v pátek, může se přidat v sobotu v Humpolci, nebo přiletět přímo do kempu.
Neděle 16.6. - probuzení, odjezd.
Seznam zaplacených účastníků zájezdu k 10.6. 2012.:
Kawa
Bart90210
nacelnikSV650S
SEDLA
dsv,zdeněk + 2
William.walace+Vysokej Baťůžek
JIMBO+MARTA
sony099 plus jedna
ZAJOCH
Trpáková Lenka