Tak sem se byl mrknout v nedelu v Hustopecich s kamoskou na trening freestyle motokrosu.Ac sem nikdy na nicem takovim nebyl,tak me to celkem lakalo,ale necekal sem teda nic velkyho.Opak byl pravdou.Kdyz sme tam dojeli tak tam skakali 3borci,jeden zkusenejsi a dva mladsi.Skakali tusim 15m.Pak sem zjistil ze ti mladsi se na ten den domluvili ze skoci 30m.Ten zkusenejsi jim to parkrat predvedl a pak to teda taky skocili-mazec dyz se ti povede neco poprve znate to.Pak sem se dal s nima do reci a jelikoz se v tomhle neorientuju tak sem ani nevedel ze Kuchar je z Hustopec a ze tady ten placek zaridil on.Pak prijelo esce par borcu a lidi na koukacku(samej biker jen ja jak kreten plechovkou).Ale co sem fakt cucel tak pak dojel i Kuchar.vsici co tam jezdili meli 2T 250,kuchar to nakopl a hend byl rozdil-4T 450.Ale to co tam ten borec predvadel,sem docela cucel.Zadny rozeskakavani.Jen si to projel skocil 45m.to sem cucel,fakt vejska.......a co tam predvadel potom....ja ty triky teda neznam,ale vypadalo to suprove,dokonce udelal i dve salta(prej to udelal jako prvni v evrope)jinak sem neco vyfotil a natocil,ale je to z telefonu
http://www.suzukisv.cz/index.php/sv-gal ... emId=57387Jo a taky sem zjistil ze ted v sobotu je tam naka oficialni akce-asi zavody,takze pokud nebude chcanec muze to bejt zajimavi,prej tam bejva dost lidi.