Tak,pánové....kdo neviděl.....neuvěří.....ráno v 10:00 přijíždím na okruh.Před vjezdem do depa spuštěná závora,zastavuje mě jakási ochranka v zelené vestě.Ptali se mě na pozvánku,registraci.Po mé odpovědi NEMÁM,mě poslal na parkoviště před branou,s tím,že dovnitř jen pěšky.Což mě celkem dojalo,otočil jsem to a jel natribunu C,s tím,že se tam vyvalim na slunko a chvilu mrknu,jak to vyvolení na okruhu mastí....taky hovno...tribuna C zavřená.takže čumenda přes plot.sešlo se nás tam více,svorně jsme si zanadávali. po nějaké chvilce vystydnutí jsme jeli na pakoviště a šli dovnirř pěšky,zkusit ukecat registraci..... seděli tam 3 slepice,které nám v mžiku vysvětlili,že tuto akci,která je děsně drahá platí přeci importér Suzuki,a že pokud nemáme zakoupené moto od něj,máme smůlu,protože tím pádem z nás importér nic nemá.....no,na to nebylo co říct,málem jsem praskl.... tak nic,že se pudem mrknout po novejch motkách a na cílovku.....procházíme boxem,kde stáli pánové v modrých košilích Suzuki.....a jeden se mě optal,zda mám registraci - takovou tu zelenou pásku na ruce.....to už jsem krapet vybuchl,poslal ho někam,s tím,že se jde podívat jen na cílovku,že to snad jako můžu.....
Takže,dokvačíš na Suzuki den na Suzuki motorce.Nepustí tě s mašinou dovnitř do areálu,chovají se k tobě jako k odpadu,protože ty nejsi VYVOLENÝ,který si koupil funglovku u importéra. Z toho je mně na blití a jen to dokazuje,že dnes už motorky nejsou moc o lidec,motorkaření.....je to prachsprostá továrna na love,komerce..... Snad se toto konstatování nikoho tady z vás nedotklo,doufám,že tady jsou(alespoň v tomto) jsou tady normální lidi,co maj mašinu kvůli tomu,co já.......
_________________ Jawa 350,Kawa GPZ 500S,Kawa ZZR 600,Kawa ZX-6,Suza SV 1000S K3,Suzanka SV1000S K7 + Pyčoletka K5,Suzan SV1000S K7, Aprilia RSV 1000R
|