Právě je pát 25. črc 2025 16:06:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: okruhová GSX-R1000 K6
Nový příspěvekNapsal: pon 27. pro 2010 12:56:47 
záklaďák

no jó no...
házím ju do placu a nechám to osudu... potřebuju investovat jinými směry a nějak se to tváří, že příští sezóna by na ježdění nebyla o nic lepší než ta minulá, takže nemá smysl, aby mě stála další rok zbytečně v garáži. Základní výbavu si nechávám, takže když půjde všechno dobře, půjdu posléze do machny znovu.

Shrnuto nejdůležitější info:

- r.v. 2006

- najeto cca 3.000 km (sezona 2009 s vyměněným motorem, pouze okruh, od října 2009 po posledním ježdění v Pannonii doteď stojí nečinně zakonzervovaná na servisních stojanech)

- motorka je vybavena jako kompletní Superstock 1000 podle pravidel AMA (komplet systém Yoshimura, PC III, KN filtr, quickshifter BPD, přední cartridge i zadní centrál Öhlins, rotační tlumič řízení GPR, Brembo pumpa, pancířky, přepákování PP tuning, řetěz DID 520, rozety Renthal 15/46, lamináty Motoforza, karbon kryty rámu a kyvky, kryt alternátoru Vortex.

- lehce havarovaná, škody jen na plastech a kosmetické vady na laku od štěrku, motorka se na dromu svezla po boku, důležité části jako přepáčko, výfuk a další periferie nepoškozeny, pobraly to padáky. Havárie se odehrála v Brně ráno při treninku na Pirelli Cupu, ještě ten den jsem odjel dva treninky i závod a o měsíc později bez oprav celý den v Pannonii... prostě důsledky crashe pouze kosmetické... doloží Popi a Kufor (pokud nebudou svině :) ).

- můžu dodat spoustu výbavy jako stojany, kapaliny, časomíru a mnoho dalších nezbytností pro okruh, mám i výstuhy na rám od Suzuki (cca 11.000 kč), které jsem jenom nestihl namontovat... desky, gumy a řetězovka jsou ok, filtr vypraný, moto mohu dodat s kompletní výměnou všech kapalin (RBF brzdovka, olej Midland atd.) a tím bude moto naprosto ready... od toho by se odvíjelo jednání o ceně, takže prostoru tu je dost.

- původní cena 150.000 kč, cena k jednání po půl sezoně ježdění +-130.000 kč

Podrobné info o motorce, včetně foto je zde: http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=40099
případně v galerce... tam jsou i fotky z Pannonie, kde je moto v aktuálním stavu po crashi (foto po crashi je i ta z profilu :) ).

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: okruhová GSX-R1000 K6
Nový příspěvekNapsal: pon 27. pro 2010 17:35:43 
záklaďák

:cray: :cray: :cray:
fuckin' hell !!!

ja teda buducu sezonu vzhladom k praci tiez asi picu najazdim, ale pycoleta nepredam urcite, stal ma privela penazi a namahy a hlavne ... mam ho kurva raaad!

kazdopadne mozem potvrdit, ze Nejtova K6 je (pozicam si motto KTM) Ready to Race, keby sa toto stalo pred rokom, tak je moja :)

Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: okruhová GSX-R1000 K6
Nový příspěvekNapsal: úte 28. pro 2010 11:42:55 
záklaďák

Mišáku já z toho potřebuju splatit pičovinu v bance... ta mě měsíčně obírá o prachy a poslední rok naprosto zbytečně. Nebýt toho, tak radši ať stojí nevyužitá v garáži a čeká na lepší časy, taky bych ju neprodával jen tak. Už jsem kolem toho nabečel dost a až odejde, eště nabečím...

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]