Neith píše:
Dany - ojéje... tak co vlastně hledáš? Píšeš o nedělání kompromisů v přilnavosti a "odmítáš" BT016, protože "nějakej kámoš z okruhu řekl...". Já ji jel do Alp a ještě hodně nalítal v ČR (dohromady cca 2.500 km) a SV s touhle gumou prodávám a furt má přes 50 %!!! BT 016 není žádná vyložená okruhovka a opravdu vydrží a je výborná na všechno, ta třísměs prostě funguje. Na předku jsem měl Michelin Pilot Power a ten šel do sraček mnohem dřív, i když drží dobře. Ale BT016 nejen že drží ještě líp, ale i o dost víc vydrží, rychleji se zahřeje a má super odvod vody. Kvůli tvrdému kordu se guma trochu zavře a úžasně se s ní padá do zatáček. Píšeš, že chceš gumu, co ti vydrží aspoň 4-5 tis. km... co sakra v tom prvním příspěvku píšu?? Píšeš, že chceš maximální adhezi... tak co řešíš??
Jinak s Hamletem nevím, nedíval jsem se na jeho nabídku teď, ještě nedávno ji každopádně měl.
Staré Hamry jinak jezdím taky docela často, však jsem z toho kraje...
Jak to čtu napsané tebou souhlasím,že si to trochu protiřečí!

To,že jsi na nich bez problémů dojel do alp je to,co jsem potřeboval slyšet!

Hamlet už ji právě nemá,tak jsem ji ani moc nezahrnoval do výběru,ale co jsem teď hodně prohledával net,tak jinde jsou a i za dost rozumnou cenu,takže začímám mít rozhodnuto. Stejně to asi koupím až z jara,aby na nich celou zimu zbytečně nestála motorka. Jo a koukal jsem,že taky asi pendluješ mezi Brnem a Ostravou. Tak se tady na severu třeba někdy potkáme.