Zdravím,
mám na prodej z bourané SV 650S K7 černé, které si opravuji a přestavuji na předek GSXR tyto díly: přední vidle - ohlé trubky (nepůjdou srovnat, nutná výměna nových trubek), jinak bez poškození teda až na krycí plastíky. komplet brejle (spodní, horní) komplet přední brzdy což je: pumpa, nádobka, hadice, třmeny, kotouče - 1 kotouč ohlý v unašeči (jde opravit) 2 bez poškození OK, levý třmen OK, pravý lehce ohnutý držák (též se dá opravit). nádrž - ohnuté úchyty + 1 promáčklina u tankpadu (půjde opravit konzultováno s klempířem, ale já sem si sehnal jinou) blatník přední - kus ho chybí dal by se opravit (pro kutila velmi levně), ale vzhledem ktomu že jich je všude spousta tak to asi ani nemá cenu. spodní plast pod přední masku - trochu prohlí, šel by i porovnat. řidítka - oboje nepoškozené OK. pravou stupačku řidiče - nepoškozena OK. zadní brzdovou hadici - nepoškozená OK.
Ceny dohodou, nechám levně, ale za pakatel zas né, taky jsem musel za draho kupovat jinné. Více info na tel.: 603910277 či sem fota možno poslat na e-mail Pošlu klidně poštou nebo osobní předání Jičín a okolí.
Přílohy: |

100_9863.JPG [ 125.79 KiB | Zobrazeno 2956 krát ]
|

100_9842.JPG [ 163.52 KiB | Zobrazeno 2939 krát ]
|

100_9822.JPG [ 148.38 KiB | Zobrazeno 2938 krát ]
|
|