Kasym píše:
já si taky něco přidám ju...jestli ta motorka lehla a kouzla se.tak pokud nemá padáky tak jde první na ránu blinkr brzda nebo řadička stupačky a vejfuk závažíčka a zrcátka...pokud lehne trochu víc a už to odnesli i plasty tak s největší pravděpodobností dostal ránu i tlumič takže v nejlepším případě má jen rozleštěný ty hliníkový boky na chladiči a bude lehounce ohnutej.Na dobře opravenejch plastech totiž nic nepoznáš.Tohle co píšu jsou jen povrchovky ,ale je to určitě důvod k diskuzi když bude tvrdit ,že neležela

jen blinkr,závažíčka,zrcátka,řadička,páčky...jsou relativně "levnější" než laufy,takže to koupíš fungl a pak kupující pozná prdinec...
prolezl bych to skrz na skrz.ale hlavně nejdříve projel,zjistil jízdní vlastnosti,pak řešil "kosmetiku".jako jo,chápu,že když někdo kupuje,chce,aby to vypadalo....ale pak pozor na to,aby motka vypadala jako naleštěná voňafka,ale v každé točce tě kopala....

šak to tak bylo taky myšlený....že malý lehnutí nepoznáš a pokud lehla víc ,ale ne na totalku tak to bude vidět právě na chladiči...neznám moc lidí který si s nim dovolej hejbat zpátky když už je hnutej....ale jasně ,že to chce pořádně prohlídnout.
když jsem kupoval motorku mladý tak jsem jí taky prolez jak to šlo a jediný co bylo na vadu byli ložiska v krku a teprve když jsem doma sundal celej předek tak jsem zjistil ,že je předek opravenej..udělali to fakt moc dobře..takže i na místě poznáš kolikrát prd.