Právě je stř 04. čer 2025 10:41:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prosim o radu pri koupi sv650n
Nový příspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 9:43:46 
záklaďák

Zdravím chlapaci,mam dotaz,co rikate na tuhle kocicku? http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk ... 650-n.html Koupit?Je lehce polozena,ale opravena,je mozny ze by s ni mohlo neco byt?Napr pridrena,nebo tak neco? Co si myslite o cene? Diky za vase rady,velkou motku kupuju po prve,tak nemam tolik zkusenosti,proto diky za kazdou radu.....

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: Prosim o radu pri koupi sv650n
Nový příspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 9:58:20 
záklaďák

Tak to si děláš srandu ne :)? Proč nepokračuješ v tom V.martyho tématu? Moc nechápu proč by měla být přidřená. Motorku prober s Martym, dle jeho působení na fóru vypadá jako férovej člověk :wave:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 10:05:02 
záklaďák

a chceš za každou cenu novou, resp rok starou motorku? jinak nebylo třeba zakládat nové téma. jak píše jiřin.sv prober to s martym, ale motorka vypadá v hodně dobrém stavu a za ty peníze si myslim, že dobrá nabídka. přidřená nevidim důvod proč by měla bejt, jnak k tomu chladiči, pokud je jen lehce zvlněnej a neni to nic velkyho tak no problem, dášnějakou mřížku a nic nepoznáš.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 10:56:14 
záklaďák

protoze sem tam debatil s nim,chtel sem vedet jaky na to maj nazor ostatni,tak sem to soupnul sem....Me osobne se motka libi a taky me prijde v poho.Pridrena sem myslel protoze lezela...nekde sem cetl ze nekdo kopuil sv s tim ze je spadli ze stojanku,bylo,ale pridrelo se a oprava ho stala tusim 30tis.....jinak se omlouvam ze zakladam novy vlakno,nevim jak pro vas,ale 95tis uz je pro me dost tak se radim co mozna nejvic...ale diky za ochotu ;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 11:01:49 
záklaďák

[quote="tony_ul"]a chceš za každou cenu novou, resp rok starou motorku? jinak nebylo třeba zakládat nové téma. jak píše jiřin.sv prober to s martym, ale motorka vypadá v hodně dobrém stavu a za ty peníze si myslim, že dobrá nabídka. přidřená nevidim důvod proč by měla bejt, jnak k tomu chladiči, pokud je jen lehce zvlněnej a neni to nic velkyho tak no problem, dášnějakou mřížku a nic nepoznáš.[/quot

No chci hlavne aby byla v poradku,aby nemela tolik nalitany a nebyla nejk tezce bourana....proto vyhlizim motky co mozna nejnovejsi a s malo km.... da se sehnat uz hezka v dobrym stavu i 03....ale to uz je ranec ze si radeji pridam 15 a koupim o 5 let novejsi....Kdybych v tom byl sbehlejsi tak koupim treba neco starsiho....

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 11:43:08 
záklaďák

hale při koupi mašiny zaleží na mnoha věcech, to ti asi řekne každej. počínaje majitelem co jí měl, přes údržbu po jízdu. prostě někdo jen jezdí a na ostatní sere, takový sv jsem už viděl a myslel jsem že to snad ani nemůže být motorka která jezdí a na druhou stranu o ní někdo fakt pečuje což je paráda. pak další věc, co si budeme nalhávat, kadej už na mašině spadnul, to se stane, ale důležitý je jak se k tomu majitel postaví a jak to opraví a pak ta samotná jízda. pokud to někdo honí do mrtě, tak si myslim, že je lepší si koupit silnější, pač ten motor dostavá pěkný čoudy. tot můj názor. Být tebou nebál bych se ju koupit, jen si ji pořádně omrkni at víš do čeho jdeš. Pneu, řetězovka, brzdy, kapaliny, podvozek, řízení, lak, já koukám i na detaily :)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 11:48:09 
záklaďák

kurva to je zas téma, ale ok, začínáš, budiž odpuštěno ;)...
9 z 10 motorek leželo a u 1 z 10 je to přiznáno. Tady máš jistotu, nemusíš se po ničem pídit, poškození jsou přiznána a víš, na čem seš a nebudeš třeba po měsíci nemile překvapenej. Žádnýho "přidření" neco co se neboj, tady ty TLkový motory jsou nesmrtelný a pokud tam Marty nelil Lukanu, rozhodně tu problém nehledej. Je to jedno z nejhezčích nahatých SV, co jsem viděl a vzhledem ke stáří je cena fajn, bral bych to.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 11:53:04 
záklaďák

tony_ul píše:
hale při koupi mašiny zaleží na mnoha věcech, to ti asi řekne každej. počínaje majitelem co jí měl, přes údržbu po jízdu. prostě někdo jen jezdí a na ostatní sere, takový sv jsem už viděl a myslel jsem že to snad ani nemůže být motorka která jezdí a na druhou stranu o ní někdo fakt pečuje což je paráda. pak další věc, co si budeme nalhávat, kadej už na mašině spadnul, to se stane, ale důležitý je jak se k tomu majitel postaví a jak to opraví a pak ta samotná jízda. pokud to někdo honí do mrtě, tak si myslim, že je lepší si koupit silnější, pač ten motor dostavá pěkný čoudy. tot můj názor. Být tebou nebál bych se ju koupit, jen si ji pořádně omrkni at víš do čeho jdeš. Pneu, řetězovka, brzdy, kapaliny, podvozek, řízení, lak, já koukám i na detaily :)

NO jasny....podle fotek vypada fakt slusne,podle toho co sem cetl soudim ze je vymazlena....:) A nevis kolik muze stat otevreni na plny vykon?Ze zacatku bych to nechal asi na 25,ale do budoucna...nevim jak to delaji u suzuki,ale u yamahy to jde dost snadno otevrit i doma....:)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 12:00:21 
záklaďák

Nejt píše:
kurva to je zas téma, ale ok, začínáš, budiž odpuštěno ;)...
9 z 10 motorek leželo a u 1 z 10 je to přiznáno. Tady máš jistotu, nemusíš se po ničem pídit, poškození jsou přiznána a víš, na čem seš a nebudeš třeba po měsíci nemile překvapenej. Žádnýho "přidření" neco co se neboj, tady ty TLkový motory jsou nesmrtelný a pokud tam Marty nelil Lukanu, rozhodně tu problém nehledej. Je to jedno z nejhezčích nahatých SV, co jsem viděl a vzhledem ke stáří je cena fajn, bral bych to.

No jo,ja vim ze je to pro vas uz asi opruz,kdyz se ptam na banality tohodle tipu :) dostal jsem uz asi dost vtloukani do hlavy toho ze by to mohla byt dobra koupe,zkusim s tim neco udelat... :amen:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: sob 05. zář 2009 14:43:38 
záklaďák

Othon píše:
protoze sem tam debatil s nim,chtel sem vedet jaky na to maj nazor ostatni,tak sem to soupnul sem....Me osobne se motka libi a taky me prijde v poho.Pridrena sem myslel protoze lezela...nekde sem cetl ze nekdo kopuil sv s tim ze je spadli ze stojanku,bylo,ale pridrelo se a oprava ho stala tusim 30tis.....jinak se omlouvam ze zakladam novy vlakno,nevim jak pro vas,ale 95tis uz je pro me dost tak se radim co mozna nejvic...ale diky za ochotu ;)
V pohodě, jinak takhle z fotek ti stejně pozná málokdo co. Pokud chceš mít jistotu, tak si s sebou vem někoho, kdo SV rozumí a máš jistotu :wave:

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]