Právě je úte 22. črc 2025 22:15:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: koncim s SV
Nový příspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 10:32:26 
záklaďák

po 2 sezonach ju zajtra predavam. bola super. nikdy sa mi na nej nic nepokazilo a uz ma cez 50 000. bola to moja prva velka motorka. chcel by som teraz kupit bud rsv 1000 mille alebo sl1000 falco alebo rst futura. secko aprilie. ked mate nekdo skusenosti/rady tak sem s nimi. inac este pred rokom som snival o SV1000 SZ ale pride mi to oproti hociktorej aprilie take moc lacne spracovane.

{ SHARE_ON_FACEBOOK } { SHARE_ON_TWITTER }
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: koncim s SV
Nový příspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 15:58:04 
záklaďák

itala nekupuj. Co takhle VTR SP 2, pokud chceš bejt věrnej dvouvalu. RSVečku to natřeš jak prd. Nebo pokud máš nějakou tu kačku navíc šel bych spíš do "dukny", ale jak myslí.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 16:08:35 
záklaďák

Blinkr na aprilky putuje z Prahy do Brna po dalnici cca tri mesice. Jo a na future se pry hodne drbe el. tak nevim, ale design maji mooc pekny.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 17:22:12 
záklaďák

Elektronika je podle referencí nejslabším článkem na Aprilii, ale přesto je ze všech Italů cenově nejdostupnější a nejméně komplikovaná na údržbu! To neznamená, že je to s ní jak s Japonci nebo že by to šlo nějak snadno, ale třeba oproti Ducati nebo Benelli je to laláč.

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 18:32:01 
Administrátor

gsrx750 :good:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: úte 10. čer 2008 22:15:07 
záklaďák

theruck píše:
po 2 sezonach ju zajtra predavam. bola super. nikdy sa mi na nej nic nepokazilo a uz ma cez 50 000. bola to moja prva velka motorka. chcel by som teraz kupit bud rsv 1000 mille alebo sl1000 falco alebo rst futura. secko aprilie. ked mate nekdo skusenosti/rady tak sem s nimi. inac este pred rokom som snival o SV1000 SZ ale pride mi to oproti hociktorej aprilie take moc lacne spracovane.

po 40 000km na sv1000s sem pořídil rsv 1000 factory, upřímně řečeno je to nebe a dudy, mam na ní zatím natočeno 14000km. co se servisu týče, tak na sv odešla spojková pumpa, měnila se celá pravá část vík motoru bo se loupal lak a část elektriky bo to nedobíjelo a pak takový drobnosti jako věčně vyměňovat spojkovou kapalinu a co rok novou baterku, prostě běžný prkotiny. ital je na tom stejně, např. věčně se zavzdušňuje zadní brzda, taktéž se měnila spojková pumpa (dodali v a-spiritu do 10 dní od objednání), rosí se zevnitř zadní světlo a blinkry a vobčas se něco povoluje, prostě ital, ale s tim sem si to kupoval, lehce vyjímečnej bajk s sportovním srdcem a sem tam s nějakým italským neduhem... řeknu to na rovinu, kdybych neřešil prachy, byla by to asi dukna, ale jenom kvůli image bo třeba na 1098 se skoro nedá cestovat což já potřebuju na druhou stranu za ušetřenejch 200 tisíc mezi rsv factory a 1098S si pořídim krosku a eště skůtr a to je víc srandy než jedna dukárna :good: takže shrnuto rsv nebo cokoliv jinýho s rotaxím motorem se neboj, zajdi do a-spiritu, nech tam svuj bajk jako zálohu a pučej ti testovací rsv/tuono a pak uvidíš sám... loni ti dokonce proplatili i benzn kterej si projel na testovací jízdě... jó když ptáčka lapají...... :grin:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 11. čer 2008 13:38:44 
záklaďák

inkvizitorr píše:
theruck píše:

po 40 000km na sv1000s sem pořídil rsv 1000 factory, upřímně řečeno je to nebe a dudy, mam na ní zatím natočeno 14000km. co se servisu týče, tak na sv odešla spojková pumpa, měnila se celá pravá část vík motoru bo se loupal lak a část elektriky bo to nedobíjelo a pak takový drobnosti jako věčně vyměňovat spojkovou kapalinu a co rok novou baterku, prostě běžný prkotiny. ital je na tom stejně, např. věčně se zavzdušňuje zadní brzda, taktéž se měnila spojková pumpa (dodali v a-spiritu do 10 dní od objednání), rosí se zevnitř zadní světlo a blinkry a vobčas se něco povoluje, prostě ital, ale s tim sem si to kupoval, lehce vyjímečnej bajk s sportovním srdcem a sem tam s nějakým italským neduhem... řeknu to na rovinu, kdybych neřešil prachy, byla by to asi dukna, ale jenom kvůli image bo třeba na 1098 se skoro nedá cestovat což já potřebuju na druhou stranu za ušetřenejch 200 tisíc mezi rsv factory a 1098S si pořídim krosku a eště skůtr a to je víc srandy než jedna dukárna :good: takže shrnuto rsv nebo cokoliv jinýho s rotaxím motorem se neboj, zajdi do a-spiritu, nech tam svuj bajk jako zálohu a pučej ti testovací rsv/tuono a pak uvidíš sám... loni ti dokonce proplatili i benzn kterej si projel na testovací jízdě... jó když ptáčka lapají...... :grin:

No nezlob se na mě, ale na 14000km dost šílenej seznam ne?

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 11. čer 2008 14:08:10 
záklaďák

jak jsem již psal,taky jsem zvažoval po prodeji SV1000S K3 koupě Aprilie Tuono.Dost rozdíl byl v ceně (50 litrů).Nyní koupíš SV1000S K7 za 190,Tuono za 264.Což je 74 litrů.RSV za 290,rozdíl 100 litrů.
Mno....na RSV jsem nejel,ale myslim,že to nebude mašina na dovolenou do Hrvatska....ano,Aprilka má usd vidlice,o trochu více výkonu.Ale poměr cena \ výkon....zvolil jsem opět SV.A jsem spokojen.
Co se týče závad - měl jsem problém s ložiskem na spojkovém koši,vyměněno v rámci záruky.
Každá mašina,ikdyž je to seriová výroba je třeba posuzovat kus od kusu,někdy se něco vymrdá tobě,tu samou motku máněkdo jinej a nic....to samo je i s autama....
Pak záleží na srvisu,kdo jak to umí,nebo ojebává....každej mechanik je jinej...atd...
Design má Aprilka takovej jinej,lepčí,je více sexy,ale to vesměs Italky jsou.
Ale víš jak...proč se Ducatisti navzájem na silnici nezdraví? Protože se každej den ráno vidí v servisu.... :lol:
Každýmu se líbí\nelíbí něco jinýho......takže pokud :thumbsup: se někomu SV zdá jako špatná volba,je spokojenej s Aprilkou....proč ne....hlavně ať mu to jezdí...

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 11. čer 2008 15:15:16 
záklaďák

Kawa píše:
jak jsem již psal,taky jsem zvažoval po prodeji SV1000S K3 koupě Aprilie Tuono.Dost rozdíl byl v ceně (50 litrů).Nyní koupíš SV1000S K7 za 190,Tuono za 264.Což je 74 litrů.RSV za 290,rozdíl 100 litrů.
Mno....na RSV jsem nejel,ale myslim,že to nebude mašina na dovolenou do Hrvatska....ano,Aprilka má usd vidlice,o trochu více výkonu.Ale poměr cena \ výkon....zvolil jsem opět SV.A jsem spokojen.
Co se týče závad - měl jsem problém s ložiskem na spojkovém koši,vyměněno v rámci záruky.
Každá mašina,ikdyž je to seriová výroba je třeba posuzovat kus od kusu,někdy se něco vymrdá tobě,tu samou motku máněkdo jinej a nic....to samo je i s autama....
Pak záleží na srvisu,kdo jak to umí,nebo ojebává....každej mechanik je jinej...atd...
Design má Aprilka takovej jinej,lepčí,je více sexy,ale to vesměs Italky jsou.
Ale víš jak...proč se Ducatisti navzájem na silnici nezdraví? Protože se každej den ráno vidí v servisu.... :lol:
Každýmu se líbí\nelíbí něco jinýho......takže pokud :thumbsup: se někomu SV zdá jako špatná volba,je spokojenej s Aprilkou....proč ne....hlavně ať mu to jezdí...

ninja: s esvéčkem to bylo víceméně totéž, zatim má mouchy eresvéčko stejný jak mělo esvéčko... zas si nedělej iluze, že každej japonec je spolehlivej a nic se na něm nevysere...

kawa: cenovej rozdíl tam samozřejmě je, ale já udělal tu chybu, že sem si jak tuono tak pak rsv pučil na den no a tim bylo rozhodnuto. řikam, esvéčko dobrej bajk, ale rozpočtovka a když sem ladil, tak do toho teklo strašnejch peněz za lepší brzdy (radiálka, opletený hadice) nějaký ty kosmetický drobotě jako výstuha kyvky z gsxr, blatníček, kryt sedla a buhvíco eště no a když sem dal dopředu jiný pružiny a zjistil, že nestíhá i zadek za kerej chtěli u wilbersu 24 litrů, tak sem rači koupil factorku na kerý už neni moc co ladit a mam pokoj...
jo a k tomu chorvatsku na rsv, akorát z toho dopisuju cestopis jak se na tom v pohodě dá najet 3200km za 6 dní ježdění bez nějakechj křečí :grin: jinak nemyslim si, že by byla sv špatná volba, ale má určitý limity přes který už se prostě nedosteneš nebo se už ti nevyplatí do toho investovat (muj případ). prostě každý má svoje, já sem si například letos po x letech udělal radost starým banditem kerýho časem překopu podle svýho gusta ;)

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 11. čer 2008 19:04:24 
Moderátor

Kawa píše:

:rotfl: neco na tom bude :rotfl:

Odpovědět s citací  
Nový příspěvekNapsal: stř 11. čer 2008 23:25:50 
záklaďák

p.ninja píše:
itala nekupuj. Co takhle VTR SP 2, pokud chceš bejt věrnej dvouvalu. RSVečku to natřeš jak prd. Nebo pokud máš nějakou tu kačku navíc šel bych spíš do "dukny", ale jak myslí.

na duknu sa nevejdem a vadi mi tam to peklo pod prdelou :)
na SP2 som natahnuty ze chytam krc do nohy a na preradeni rychllosti uz nenatahnem achilovku takze musim hybat celou nohou. v podstate by mi stacil aj ten falco. len kde ho zehnat :)

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]