Kawa píše:
tak zase...se ti zdá za "4" roky "strarou" mašinu kilo moc....???
o kolik ti na ceně klesne ročně v průměru mašina...?? 15-20 litrů?
funglovky SV LITR byly kolem 225 -250 litrů....za 4 roky kilopade dolů....
furt je ti kilo moc...??
ano,trh je přesycen, ale ti kupci by chtěli mašinu v origo stavu, najeto nula a max. za padika....a k tomu 2 sady fungl pneu a CCS na 10 000,-
jinak, že jsou bazarníci kundy - pod to se podepíšu....bych v bázu nic nevzal....
držim palce....ale vim jak se ke mně chovlai loni, když jsem chcel moje SV prodat....kupci....vojebat kde to jde,nejlépe zadara....jsem se rozhodl,že neprodám...
Však jo, neřeším cenu, kilo je samozřejmě hodně v klidu, o to nejde, jde o to, že jsou to kundy nemytý a jejich chování jakožto potencionálních dodavatelů není odpovídající. Každou informaci z nich taháš, jak z chlupatý deky, pokud jsem se na jendu věc nezeptal dvakrát, nedostal jsem jasnou odpověď, to je jak z analfabetama. Na otázku, zda byla bouraná odpoví ne a pak z něj vyleze, že byla položená. Jak, to se mi nepodařilo z pána vypáčit. Jasně píše, že je to motorka z Čech a ještě vyfotí VIN podle kterého si každý zjistí, že tomu tak není. Pokud by byly informace transparentní a pravdivé, nemám problém, ale už mě opravdu unavuje investovat do cest a odhadů, když je pak na místě všechno jinak..To mě sere.
Díky jinak za názor. Přinejhorším letos jezdit nebudu, budu nasranej celou sezónu a za rok si koupím buella