jinak takovejch smíšenejch pocitů.... radost ze Spiese, lítost nad Hagou, vítězství teplýho Fabrizia, Reova debilní chyba atd. atd. atd.. Není třeba opakovat, že Spies je prostě bůh, ale pár věcí za sebe k tomu okomentuju;
- naprosto se ztotožňuju s názorem komentátorů, že Ben sice kvůli Hagově držce štěstí měl, ale to z něj prostě mistra neudělalo, podmínky byly celý rok srovnatelné. Haga měl své výpadky, Spies si taky užil smůly ažaž (benál v Monze, sestřelen v Brně, první polovina sezóny potíže s technikou atd.), přesto má na kontě nejvíc superpoles a vítězství... a Haga měl navíc o hodně lepší strojovnu, o zkušenostech nemluvě. U mě si to Spies tvrdě vybojoval a zaslouží si to jako nikdo nikdy. - i když je Spies můj favorit prakticky od začátku roku, je mi Hagy neskutečně líto, větší sad story snad nepamatuju, jeho kariéra je prostě jedna velká dvojka, na příští rok Spies zmizne, tak ať už to kurva Haga vyhraje! Je to Pan Jezdec, tak ať to před důchodem stihne. - doteď nevím, co si o Spiesově přestupu do GP myslet... podle mě měl ještě rok zůstat a zkusit obhájit. Je jasný, že prachy budou úplně jiný, ale Rossimu stejně v Tech 3 asi konkurovat nebude a trochu se i bojím, že tam jeho hvězda "pohasne", protože v GP je to prostě úplně o něčem jiným. Ale čert ví, jenom se s tím prostě moc neztotožňuju ještě... - Kuba výborná sezóna, kdyby tak hloupě neupad, možná by se dotáhl na devátej flek před Sykese, protože ten měl taky docela pech. Je fajn mít v SBK a SST takový hvězdy.
_________________ fechtl > SV 650S 99 > SV 650S K3 > Pyčolet > Pyčolet dvojka
|