Jindra píše:
inkviz - no jo dyť sem ti to psal do zprávy, že sem tam kvůli tomu fakt nejel! nemam chuť to zbytečně rozebírat, ale faktem je, že sem měl radost, že bude odměna a vážně mě to docela mrzí. kdyby to tu nebylo napsaný tak bych z toho rozmrzelej nebyl

takle je to na piču, ale měl bych možná i řešení k oboustraný spokojenosti. napíšu ti SZ ať to tu nezasíram vlákno! sem hlavně rád, žes přežil pivní slavnost a že ses ozval

hele já ty sz moc nemusim, tak to rači dam sem aby to bylo všechno pěkně dohledatelný kdyby sem zas něco posral
takže na tvý soukromý zprávy:
Předmět zprávy: Re: SUZUKI CUP - 13.-14.9. Autodrom Most
Od: Jindra
Odesláno: čtv 16. zář 2010 9:01:19
Komu: inkvizitorr
Zpráva
nasdar! hele prej měla bejt cena za vítězství sada pneu, tak... ? já to ani nevěděl a fakt sem tam kvůli tomu nejel, ale dyš uš sem to vyhrál sem se chtěl zeptat jak to s tim bude? jinak akce teda príma aš na to nečekaně mizerný počasí takže díky a doufam, že příští rok se zas setkáme při nějaký další akci s lepšim počasim
Předmět zprávy: Re: SUZUKI CUP - 13.-14.9. Autodrom Most
Od: Jindra
Odesláno: úte 21. zář 2010 8:23:49
Komu: inkvizitorr
Zpráva
hele zdáš se jako v pohodě týpek, takže to nebudu nijak rozmazávat a řešit na fóru páč chápu, že chyba se může stát... ale zas pochop taky trochu ty mě páč to tam prostě bylo černý na bílym! takže myšlenka je taková, že jestli budete příští rok pořádat nějaký ježdění v mostě nebo brně tak bych rád zas přijel páč i přes mizerný počasí se mi akce líbila aš na pár drobnůstek! takže kdybys třeba byl ochotnej na to ježdění dát nějakej budget na jízdy zdarma tak bych rád přijel a věř mi, že bych si toho ježdění koupil víc kdybych viděl, že se k věcem nestavíš "zadkem"!
ti odpovídám, že zaprvé jak sem se teď informoval všichni tři na bedně ze suzuki cupu dostali originál trika z kolecke "suzuki team" v hodnotě 1600kč/ks. tj. jedno bys měl mít i ty. pokud ti teda hlavně de ale o ty gumy respektive o nižší cenu na jízdy v mostě a brně na příští sezónu, vyjdu ti vstříct a aby se nestalo, že budou na poslední chvíli komplikace s tvojí platbou jako teď, ihned po potvrzení termínů na příští sezónu ti rezervuju podniky v brně a mostě (bude jich celkem 5) pošlu ti dopředu účet za první čtyři, čímž se zbavíme komplikací na poslední chvíli a rezervuju ti na celou sezónu číslo 13. pokud účet zcela zaplatíš nejpozději 1 měsíc před prvním podnikem sezóny, máš na první akci v brně nachystanou sadu pneu bridgestone dle tvého výběru zdarma a poslední podnik v mostě taky grátis

tímto bych eště rád všem poděkoval za účast a hlavně pogratuloval jindrovi a rossince k super výkonu v suzuki cupu kerej se jel i přes nepříznivý počásko