Takže podám info ohledně akce s Prospeedem. Vše vycházelo skvěle, měl jsem nachystaný jídlo v tankvaku, nějakej vercajk v batohu, kdyby náhodou, a ještě s sebou kanistr na benzín. Ráno jsem dojel na okruh, nebyla fronta u registrace, říkám si super. Za chvíli už jdu i s transpondérem, kterej dávali akorát za zástavu občanky. Takže paráda, budu vědět kolik jsem jel. Pán mě podle času zařadil do prostřední skupiny fast. Jdu vybalit zbytek věcí, přisomroval jsem se k jakýmusi Brňákovi, co měl i stan. Aspoň mi nikdo nečórne věci. No sotva stíhám dodělat věci, dolepit amerikou světla a už vyrážím na první jízdu a poslední. Najíždím, traťák mě kývnutím pouští dál. 2 kola zahřívám, pak tomu začínám dávat a vše vypadá skvěle, problém s tlumiči taky zmizel a vše funguje jak má. Při 3. kole předjíždím na konci cílovky borca s R1, kterej vyjíždí z boxů a teprve jde zahřívat pneu. Tak nějak si lítám v rámci možností, přede mnou na dosah nikdo a za mnou trochu v dáli nějaká šestka, tak si říkám pohoda. Pak ale asi za dvě kola před první pravou na Cčku jdu na brzdy a vedle mě se přiřítí borec, ale je tak blízko, že bys sotva protáhl pohlednicu, ale se známkou už ne

No říkám si kurva co to tady dělá

a přitom na mě ještě najíždí a skřípe mě, tak si říkám je blbej

? Na brzdách mu pořád zkouším uhýbat s mašinou, ze začátku se mě daří jít s nim, ale přibližuje se rychleji jak já. Už nestíhám uhýbat a trefuju ho přední pneu někde do motorky. Řidítka se rozkmitávají strašnou rychlostí, až ztratí přední kolo grip a já si ustýlám. No super

A už se jenom kloužu a sleduju motorku a říkám si že to je snad jenom sen a že to není skutečný, nejprve jede po asfaltě a míří si to do kačera, očima ju brzdím jak nejvíc můžu, letí přes obrubník, paráda nenadzvedla se, aby se nekousla. Letí do kačera a v kačeru se zaryla a šup si jedno akrobatický salto a levá pravá kapota a zůstala viset vzhůru nohama skoro na sedadlech. 3xpiča piča piča. Zvedám se a uvědomuju si, že to není vůbec sen, ale realita. Valím k motorce, mě nic nebolí, asi mi nic není, vypínám zvohnutej klíček a rovnám mašina a dávám na stojan, předek očesanej jak prase promáčklá nádrž a všechno votečkovaný od kačeru a ten borec někde v prdeli, mu se nic nestalo. S traťákam odklízíme mašinu, za chvíli končí jízda a traťáci sbírají ještě zbytek odpadlých součástek a plastů. Přední kolo seklý kvuli zarvaýmu bordelu v páčce, takže se tahá přes lano. V boxu odstrojuju tu hrůzu. Pád se stal cca při nějakých 100-120km/h. Motor běží, budíky fungujou, ikdyž v nich je zezadu díra. Snad budou i vidlice v cajku, zatím to vypadá že jo. Takže borci vopatrně. A nebuďte v nesprávnej čas na nesprávným místě