Jsem s Vámi zajedno, je to hrozny, ok to beru....nevím jak, kdo se tohoto hostí a proč někdo se spásnou myšlenkou přišel. Takže nechme těchto věcí, buď me aktivní v záležitostech tohoto fora, ať má smysl, měňme naše životy a starejme se o nás. To bude dosti dobrou zásluho ne??? Mýti fajn vyjížďky, příjemné zážitky a když se stane něco námi...pomáhejme si. Vidím jen jedno...net je kurva na lákání lidí, aby přispěly pod zamínkou leckdy čehokoli dobrého někomu akorád do kapsy, je na každém, aby se zachoval jak chce, každopádně to sem k nám...na web nepatří, už jen proto, že to rozhazuje debaty které tohoto fora by měly býti ušetřeny, myslím že se zde nechcem hádat, ale naopak se poznávat, radit s, združovat se a klábosit o tom co zde máme jako hlavní téma a společné... Nehodlám se být pro nic a nikoho kdo je mi zcela cizí, pro někoho kdo to sem dal a já ho neznám...přijde mi to velmy divné...kort pod zámínkou morality to vůči ostaním může býti velmi nemorální. Když chci být morální, loajální vůčí potřebnám kohokoli kdo to potřebuje...jsem. Nic méně tím, že dávám jiným mou moralitu nad ně, že oni se třeba pak musí bránit nebo prostě jen nechtějí a přide jim to hloupé, neboť by měli, protože je to správné (a to uzná každý, pomoci někomu vnouzi jako správně)...je nemorální. Jestli mi pidiby vůbec rozumí??? Dále ...pokud to berete, jako pomoct někomu na planatě super. Co vás vedlo k tomu zrovna u nich, nevím ..to že je Motorkář??? Mezi námi no a??? Na druhou stranu pokud to děláte právě proto, že to byl motorkář??? Celkem pokrytecké, ve své podstatě, kdyby nebyl motorkář žřejmě by to tu nebylo...proč?? Tak nechte Matese být. To co mě neštymuje...vlákno založil pidiby...je tu chvilku u nás a co do teď uvedl, koukal jsem na příspěvky ...něco k páteřaku, prodej a tohle...jinak???? Pokud za prvé tě to tolik oslovilo, přispěj, ale způsobem založit zde vlákno přečti si a přispěj jestli chceš bez kouska rozumného slova ...je velmi neosobní k problému velice osobnímu, tím pádem pro mě velice divné. Lákat ostaní, aniž bys cokoli k tomu rozumně psal ve mě evokuje pocit něčoho co si na lidskost jen hraje. Všem ostatním, mě se stalo taky hodně..ale v profilu pod textem nervu každýmu, že jsem byl skoro mrtvej..jsou věci které mi přidnou ujeté... "jak to sedí vám"...ten člověk tím hledá co??? Soucit??? Na co tím poukazuje... třeba to myslel i dobře ...nic méně... dále je hafec i hroznějších a šílenějších věcí jak vymámit love na něco vznešeného...pidiby přežil, nezávidím mu nic z toho co zřejmě prožil, ale jak k tomu přišel??? Jeho vina, jeho chyba..nebo prostě smůla..tak nebo tak je to hrozné ok. Uvedu pro pidibyho a podobné jemu soucitné druhý pohled, kdyby tvá žena jela s tvými dětmi autem a on je smetl, když jel na moto a bylo mu blbě.. mluvil bys jinak, že??? Řidič náklaďaku blbě odbočil a smet ho..kdyby byl v cajku, třeba by se nic nestalo, motorkář by dával větší pozor. Kde je tedy vina...a proč přispívat...Mám super kamaráda, co ho to potkalo před rokem a půl taky na motce dokonce SVčku, což je mnouhem bližší tohoto fora. Za nic nemohl, jel městem z křižovatky tak 40 metrů velmi pomalu s klukama v doprovodu, tak 40 km za hodku, když předním čúras nečuměl v konzervě a strhnul řízení, že se otočí do druhého směru a smet ho. On přežil s těžkými zraněními, mají i do teď určité problémy, nic méně nikoho jsem s tím zde neoslovil, jsem horší??? Nemyslím, nepřišlo mi to totiž dobré ani správné vůči vám něco takového dělat, když ho ani neznáte a mě osobně také ne... pokud někdo chce být opravdu morální jedná vždy sám, tak aniž by ostatní třeba jen jejich vlastní nečiností nečinil nemorální, protože tato otázka by měla být jen skutečně dobrovolná... v tom je síla být opravdu morálně dobrý, tak že vy co tu tak melete, zajímalo by mě kolik už jste opravdu dali..jak se říká hoď kamenem ty... a ať už dáte nebo nedáte nechte ostatní být a rozhodně neodsuzujte a nemějte takové keci k někomu jako je Mates a spíše přemýšlejte k tomu co jsem tu nahodil...a na tomto foru se věnujme plodnějším věcem...protože já budu první kdo nevěří, žeto tu skončilo jen nejdelším monologem a nejzbytečnějším vláknem tohoto fóra.
_________________ Když slyším svůj dvouvál, přijde mi, že lepší býti mrtvý než-li druhý. "Masako SV 1000S"
|