Včerejší den bych shrnul - JEBAT JEŽKY HOLOU ŘITÍ!!!!!!!!
Příjezd na drom 12:30.
1. runda mně začínala 14:20.
Počasí:Zataženo,černo jak sfiň,mírně mžilo.Trať mokrá....Takže jsem zvolil přezout na mokro.Pak absolvování registrace,TP,rozpravy.
Počasí:černobílo,bz chcaní,trať osichá.....
14:15...začíná chcáti

- nikdy jsem neměl takovou radost z deště....
Jízda na mokru - masakr.....

Řval jsem radostí do helmy jak malej jarin....
Co můj pocit z jízdy kurvilo bylo zamlžený plexi na helmě.
Mno,po dojetí jsem se nemohl dočkat další jízdy....
Počasí:přestalo chcáti...černobílo....
Během těch 40 min. pauzy trať oschla,já nazutý mokrý gumy.Byl jsemzvědav,jak se gumy chovaj na suchu....
Mno - 1. kolo dobrý....nebylo cela sucho,tak to šlo...
Nájezd do dalšího kola - cílovka,brzdy - a málem jsem se posral....po zamáčknutí brzd se mně rozplaval předek...pustit brzdu,znovu brzdit a k předku se přidala i prdel.....jak na blatě....
Nu,další stejný jev se opakoval před B,nájezdem na tadec,švoncovkou.Zkrátka všude,kde se šlo po rovince prudce na brzdy se z gum stávalo blato plavající vředu,vzadu.Naznal jsem,že to mně jako zážitek docela stačí....Docela divný,že v zatáčkách gumy držely bez známek blátnutí......
Takže jsem zajel do depa.
Mno....pičasí vypadalo,že zas bude chcáti....tak jsem se rozhodl nepřezut na sucho.Taktika vyčkávání na déšť(kurwa,nikdy jsem si nemyslel,že se budu modlit,aby chcalo,když budu drandit na mašině).
Mno - moje rozhodnutí bylo chybné.Mraky se honily,ale už z nich nezachcalo.
Takže docela drahé poježdění.Ano,kdybych přezul na sucho,mohl jsem nadrandit více.
Ale prostě to pičasí je nevyzpitatelný a já se rohodl jinak - chybně.
Jsem děsně rád,že mám o zkušenost více.
Moje díky patří Jimbovi za asistenci při shazování kol,zapůjčení vercajku a hlavně za výrobu stojanu do krku....
Mno,příští nedělu 6.6. valíme do Mostu,už sa nemožu dočkat....
Jen by mohlo býti lepčí pičas.Klidně ať chčije.....
Ale ať to nejni chvilu tak,za chvilu zas jinak - to je na mrdku....
Jo a ještě dotázek - nemáte někdo nějakej tip,čím napajcovat plego uvnitř blembáku,aby se za deště nemlžilo?