Jop ja psal kawa, 125 paráda, jakub fakt válel
moto2 je naprosto hrubá kategorie, fakt nechápačka jak se mohli do té první točky naskládat aniž by někdo hodil rypák. Vypadalo to jako by vyletělo hejno sršňů, fakt síla. A na to že sou to 6ky, tak taky rachot jako prase
motoGP fakt nehorázná nuda, jede jich 5,5 a ještě když jich několik crashne tak je to fakt vopruz.
Ale v paddocku paráda jako vždy, když si čovek může z blízka prohlídnout techniku. K motoGP strojům se sice čovek nedostane, ale moto2 a 125 jsou přístupný hodně, člověk může stát metr od mašiny když ji rozdělávají, skládají. Jak těm mechošům lítají ruce, fakt hukot!
Ale s těma pěnězama je to fakt, po této stránce to letos bylo chudší, jde to vidět že ty prachy prostě nejsou!
Koncem dne sem si tam říkal, kua to je snad poprvé co nemám žádnej úlovek, podpis, fotku, nic... aaale co se nestalo. Po skončení hokny, cca kolem půl 11 večer sme šli s kawem a dobrošem do paddocku pro nějakej pěkněj barel od benálu, co si tam každej rok berem (pak sou z toho super koše nebo sedátka). No a po cestě sem si všiml, že se u valeho svítí v jeho mobilehomu, pak se najednou otevřely dveře... tak sem hodil klus, no a ba, byl to on, vlezl na scooter, než sem tam doběhl tak se sním ještě vyfotili 2 slečny, pak sem ho požádal o podpis, on vpoho dojel ke mně, podepsal mně čapku, pak ještě dobrošovi a jednomu kamošovi. Poděkoval jsem, na čež sem dostal odpověd "No problem meeen", pak sem mu popřál hodně štěstí v dalším racu, on poděkoval, a valil