Takže holoubátka s tímto pánem (Biker1300) a jeho agenturou DA racing se rozhodně nebojte nikam jet...
Akce výborná, nemám absolutně co vytknout, snad jen ten tankodrom v posledních dvou pravých, to by jako do příště jako měli dát do pořádku jako

.
Jinak je vidět, že to dělají borci "z lidu", protože ta vstřícnost, komunikace, pohoštění atd. atd. atd... to se jen tak nevidí. Bylo pejvo, bylo masínko, ranní kávička, mlsání a pitíčko neustále k dispozici a před závodem na roštu koc s deštníkama, což jsem samozřejmě ocenil nejvíc a zcela zásadně ovlivnilo výsledky

. A navíc to celý absolutně nepostrádalo profesionalitu, organizace suprová, všechno fungovalo, prostě radost!
Můžu to doposud porovnat pouze s jednou agenturou, bo jsem toho ještě moc nenajezdil, ale rozhodně jim to klapalo mnohem víc a to byla jejich první akce!
S Ewansem, který mi nakonec dělal společnost, bez které bych tu 8 hodinovou cestu tam a zpět asi neuklikal, a na Pejčoletu jel svou okruhovou premiéru, jsme to přežili ve zdraví, brzo tu hodím nějakej report ohledně trati jako takové, porovnání s Brnem, na co dát majzla apod. Každpádně je to zas úplně něco jinýho a prověřuje odlišný kvality jak jezdce, tak stroje.
Rozhodně jsem jejich stálý zákazník, ať už v Mostě nebo příští rok v Brně.... Letos se s nimi jede ještě Most a to 16.-17.9.2009.