Tak uz jsem si zajel svoje prvni letosni zavody.Bylo to s Da racing v Moste.Agentura opet nezklamala,Peter to mel dobre nachystany a ucast byla taky pekna a rekl bych ze konkurence na spicce byla dost vyrovnana.V sestkach tam lital Mrtvola a Dejw z Free-moto a v litrech tam dost bojoval Vlastik,Ermolenko(750) a Prasous.Jinak teda sem byl na oba dva dny,vyslo to nejak kolem 7litru,coz je super a levnejs to nesezenete.Su doted dluznikem Dejvovi z free-mota pac me cestou do Mostu vzal a zaroven sem spal v jeho dodavce a vyuzival jeho topeni jinak bych tam asi zmrzl:-) Pocasi nam celkem vyslo na to ze to byl jeste duben,teda v ramci moznosti.Teplota pres den byla tak maximalne neco pres 10C,takze zadna idealka to nebyla,ale muzu rict ze gumy drzely dobre-bez nahrivaku ani rana teda.A co me nejvic prekvapilo tak sem si tam zlepsil cas o 2s.Ted tam mam 1:54.Za coz teda asi vdecim tem prevodum.
Takze mala recenze retezovky: Na zacatek se celkem vytahuje,ale to je asi normalni kdyz ji clovek dava na dromu hned naprdel.Taky sem se zdesil co mi to tece z motorky(vnitrna strana laminatu uplne zasrana)pak jsem zjistil ze to byl dodatecny zbytek maziva co ulpel na retezu.Z prevodu jsem mel trochu obavy(-1,+3)ale ukazalo se ze zbytecne,vubec se to nejak extremne nestavi,takze v pohode a dokonce muzu rict ze mi to v Moste i celkem vychazi.Na cilovce vytocena sestka takze parada a i v technicke pasazi neni zadnej kvalt dlouhej nebo kratkej.Samozrejme az tam budu jezdit jiny casy tak to bude zas jiny.
Co se tyce padu tak prvni den byl relativne v cajku,nic velkyho,jen nejaky mali zkouznuti(vcetne Petera kdyz nechal "sklouznout" BMW S1000RR,nastesti v retarderu,takze nic velkyho.Trosku horsi to bylo druhej den.kdy dva borci jeli dokonce do nemocnice-jeden byl LosKarlos,ale uz je v cajku a dorazi do Brna.V zavodu 600 se tam vytlacily 3bajky,ale nevidel sme to pac sme chystal svuj bajk. Co se tyce primo zavodu tak sem startoval z 16.fleku a dojel 12.Musim se naucit startovat!!!!Dva borce sem tam predjel,ale jeden mi to dal na cilovce zpatky,pac byl nakej rychlejsi.A druhej mi to vratil v technicky kdy mi opet zacla odchazet brzda.Pak jsem ho chtel dohnat a v doliku sem sel brzo na plyn a zadek mi tam pekne ujel na vyjezdu uz sem myslel ze se prolitnu.ale dobry,holt jeste byla zima. Zklamani z teto dvoudeni akce je z techniky-ta seriova brzdova pumpa je nahovno a musi z domu,takze momentalne hledam pumpu z R6,R1 04 a vys.Nevite o necem?nevite nejakej shop kde maj veci z bouracek?
Jinak su rad ze sem tam poznal zase spoustu novych lidi(mrtvola+mechanik,Dejv free-moto,Prasous atd) a hlavne Lekousovi historky,to by ste se posrali dyz to vypravi.Ve stane tak 15 lidi a vsichni totalne vysmati bolest bricha,no parada.
Takze ted nasetrit zas nejaky haky,vymenit pumpu a hura na dalsi akci.
Přílohy: |
Poznámka: Strejda Leko tam zajizdel veterana,neuveritelny!!!

DSC05310.JPG [ 74.91 KiB | Zobrazeno 6170 krát ]
|

DSC05312.JPG [ 49.7 KiB | Zobrazeno 6190 krát ]
|
_________________ Cz 175-Suzuki GSF Bandit 400-Sv 650 02N Gsxr 1000 K5
|