Neith píše:
No do Skotska jsem jezdil několik let za prací a příroda a kvalita silnic jsou bez debat. Jenom co by mě sralo, je šíře silnic! Jsou tam děsně úzké! Dost jsem tam najezdil autem a v tomhle směru to bylo peklo. Navíc pro ty, co se tam chystají, je třeba upozornit, že tam používají hodně hrubozrnný asfalt, na kterém sice gumy dobře drží, ale zas je ten koberec příšerně požírá. Na moto bych do Skotska nejel čistě z toho důvodu, že celá ta vzdálenost mezi ČR a Skotskem stojí za hovno a jsou mnohem lepší místa pro motorkáře mnohem blíže k ČR. Když už bych se chystal na opravdu pořádnej trip, jel bych na Sardínii, pro tohle mě motivovala Inkvizitorrova recenze...
http://suzukibandit.cz/view.php?cisloclanku=2007070001Ale to už je samozřejmě na každým, pro cestovatele je Skotsko určitě bomba, ale já bych jel spíš do lokalit, kde si můžu pořádně "zasportovat" (viz. Sardínie).
neco na tom je, ale porad to byl vylet na ktery nezapomenu a k tem minusum takhle:
sire silnic - jezdis na motce ne autem, nebude to takovy problem

tak se to dalo klopit peknyma tahlyma zatackama 100 - 120 volne i s nakladem a "ledvinakem"
asfalt - jj, hrubozrny jak rikas a to se mi na tech cestach nejvic libilo! Dalo se jezdit jako prase uplne vsude
vzdalenost - no jo, ja vim

je to od nas hnusna streka... jen vyuzivam toho, ze prebyvam na nejakou dobu v UK a chci toho videt co nejvic...
Tu recenzi ze Sardinie jsem okoukl a vypada to luxusne! Krasne misto na dovcu v jedne stope. Jednou se tam snad kouknu, urcite je tam i hezky a neprsi tam jak ve Skotsku

Ale kdyz uz, tak bych motku neskladal na vozik ci do dodavky, to se mi na te jejich vyprave moc nelibilo... Kdyz uz nekam jedu za ucelem cestovani na motce, tak si to zajedu na ni a ne to porad skladat nahoru a dolu z plechovky a parkovat to porad nekde...
SV zdar