Ahoj lidi,
zdravím všechny co jezdí na SVu na tuhle motorku nedám dopustit a jsem rád, že jsem našel tohle forum
je to supr.
Po registraci se s Vámi podělím o své radosti a starosti s SV, nyní ale přejdu k tomu důležitému.
Sezóna pro blázny jako já už začala pro některé teprve začne s opravdovým teplem, kdo by se však z Vás chtěl vybavit co se týče oblečení a doplňků ať se mrkne na obchod
http://www.maxrpm.cznormálně moc pochvaly s obchody nepíšu, protože jsem s věcmi spíš sklamaný a na dainese prostě neni no
ale tenhle obchod je opravdu jednička za nějakých 30tis jsem si koupil komplet vybavení na moto pro 2lidi, což je dost na pováženou, na to že jsme oba v kůži a tak.. No a hlavně ty věci s porovnáním s mými 3letými zkušenosti s hadry z nejmenovaného BC(Bikers crownu)
to je prostě srovnání jako nebe a pekla. Již dříve jsem se měl na inzerát koupenou kombinozu probiker a tohle je konečně obchod kde si od tehle pro mě fakt supr značku můžete koupit vše co chcete v ČR a zarukou v čr a hlavně za supr peníze!!
(Malý příklad rukavice z klokana sem koupil 990,- a kombinézu za 6 500,- a to podotýkám nové!!!)Takže koukněte a uvidíte, hlavně ať to jezdí a bez nehod MAROUN.
cuuus, hehe .... tomu rikam reklama
... ale sak jo, ceny mate super